Leadership & Business Transformation

Brænder du for udvikling af samfund, organisationer og mennesker?

Som VP er du ansvarlig for at sælge, drive og eksekvere ledelses- og organisationsudvikling for en række af Danmarks mest ambitiøse virksomheder. Du er ansvarlig for den samlede proces fra den indledende kundekontakt over afdækningen af kundens behov, til design og gennemførelse af alt fra skræddersyede kompetenceudviklingsforløb til strategisk rådgivning på C-level. Du tager desuden del i leveringen herunder den konkrete facilitering samt rådgivning. Du arbejder sammen med en række af Danmarks dygtigste og mest engagerede ’leadership konsulenter’, der som dig, brænder for at udvikle kunderne og deres forretning. Du tænker helt ud i kundernes kundeled – og formår at inddrage input og udvikling fra kunderne, så de løsninger virksomheden tilbyder altid er de skarpeste og mest nytænkende. Derudover er du specialisten inden for dit eget fagområde og har ansvaret for at være med til at udvikle teamet og styrke kunderelationerne.

Passioneret og med solid erfaring og kommerciel styrke

Du har en solid baggrund som fx Konsulent, Partner eller lign. stilling inden for ledelses- og organisationsudvikling og har med succes vist, at du formår at gennemføre ledelsesmæssig og organisatorisk udvikling på alle niveauer. Du kan levere på et højt fagligt niveau, samtidig med at du udvikler stærke og langvarige relationer til dine kunder. Du er kommercielt tænkende og kan overføre dette til kundens virkelighed. Du kan drive salgsprocesser, lede key accounts og bygge ny forretning. Du lever og ånder for at være hos kunder hovedparten af tiden, og formår at bruge den styrke til at udvikle forretningen hos kunden. Din erhvervsmæssige erfaring er kombineret med en videregående uddannelse som eksempelvis cand.merc., cand.polit. eller tilsvarende. Som person er du engageret, udadvendt, resultatorienteret og har gennemslagskraft. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, og du motiveres af at gøre en forskel og af at udvikle organisationer og mennesker. Engelsk på højt niveau er et krav, da stillingen er internationalt orienteret. Du kan regne med min. 100 leverancedage primært i Danmark, men også enkelte forløb i andre lande samt samarbejde med kontorerne i London og Sverige.

Stærk organisation i vækst, der skaber reel forandring på alle niveauer

Vi tilbyder en travl, udfordrende og udviklende hverdag i en virksomhed, hvor det faglige niveau og fællesskab er meget højt, og hvor der er fokus på kvalitet, resultat og ikke mindst vækst. Du skal have en kontinuerlig udvikling af dine faglige kompetencer. Det sker i et inspirerende samarbejde med erfarne og kompetente kollegaer, et internationalt orienteret hus, et stort og stærkt netværk og ambitiøse og krævende kunder bestående af en lang række internationale koncerner, private virksomheder samt offentlige styrelser og ministerier.

Lønpakken består af en attraktiv fast løn, samt bonus baseret på dine resultater.

Vi forventer kort fortalt at du:

  • Har relevant kandidatgrad
  • Har min. 5 års erfaring som konsulent, rådgiver og facilitator
  • Har solid erfaring med ledelsesudvikling, forandringsledelse, strategiimplementering og organisationsudvikling
  • Er kommercielt tænkende og kan drive salg
  • Er udadvendt, selvstændig, resultatorienteret og med høj energi
  • Stærke sociale kompetencer og solid evne til at formidle
  • Har et stort netværk

Fantastisk hvis, du også har erfaring med:

  • Bæredygtig ledelse
  • Digital ledelse og datadrevet ledelse
  • Agile metoder og projektorganisering

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Ansøgning 

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners

Hvis du ønsker at vide mere om positionen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Partner, Mia Svantemann Ramskov på mail ms@brinchpartners.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via Søg Stilling knappen ovenfor.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og naturligvis i fuld fortrolighed.

Kontakt:
Partner Mia Svantemann Ramskov
Telefon: +45 2426 6670
E-mail: ms@brinchpartners.dk

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!