Proaktiv HR- og kommunikationskoordinator

Vi søger en ny HR- og Kommunikationskoordinator i VKR Holding A/S til varetagelse af HR opgaver og intern kommunikation med reference til den administrerende direktør.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave bliver at sikre et naturligt flow inden for en bred vifte af HR relaterede opgaver. Du skal således være sparringspartner for lederne og vil være ansvarlig for at facilitere processer ifm. rekruttering, on-boarding, klimamålinger m.m. Herudover er der en række HR administrative opgaver, som du løbende skal håndtere. Sideløbende bliver du ansvarlig for udfærdigelse af kommunikations­materiale på både dansk og engelsk.

Du skal have erfaring inden for følgende arbejdsopgaver:

  • HR koordinering og -administration, hvor du er vant til at støtte op om lederne og facilitere processer
  • Kommunikationsopgaver, f.eks. årsrapporter, pressemeddelelser, nyhedsbreve, intranet/website, SoMe mv.

Du tilbydes/Din baggrund

Som medarbejder i en relativt lille organisation, vil du få en ”blæksprutte-funktion” med mulighed for at bruge en bred vifte af dine kompetencer i et arbejdsmiljø med kompetente og engagerede kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, hvor du har erhvervet et højt engelsk-niveau, eksempelvis som korrespondent, HR diplomuddannelse eller tilsvarende, kombineret med et par års erfaring fra en lignende rolle, det kan være som HR Koordinator eller lignende, hvor du har lært værdien af at levere en proaktiv service og høj kvalitet uafhængig af opgavens indhold. Din force ligger i at sikre god kvalitet, struktur og et højt serviceniveau.

Du trives i den koordinerende og servicerende HR rolle, har en udpræget sans for struktur og detaljer, en forståelse for helheden, og du sætter en ære i at nå dine mål og ved, at din succes er, når der er styr på dine ansvarsområder. Du kommunikerer i skrift og tale på både dansk og engelsk på et særdeles højt niveau, er god til at levere en klar og tydelig kommunikation, og også i stand til at finde de relevante og spændende historier til brug for tryksager og onlinebrug. Du trives med at have mange typer opgaver på tværs i organisationen, og du ved, at selv de små detaljer kan have en stor værdi. Derudover forstår du værdien af relationer, og du har den fornødne gennemslagskraft til at nå dine mål på en god og ordentlig måde.

Som person er du proaktiv, fleksibel og tillidsvækkende af natur og bruger dette aktivt i kommunikationen med dine kolleger og de forskellige stakeholders internt og eksternt. Du er diplomatisk og besidder en høj personlig integritet og er vant til at have en HR-koordinator rolle, hvor du er den, som både ledere og medarbejdere naturligt går til, og som hands-on løser både små og store opgaver.

Er du interesseret?

Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller VKR Holding, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen på +45 7020 2328.  Du kan læse mere om VKR Holding på www.vkr-holding.com.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om VKR Holding

VKR Holding er et holding- og investeringsselskab. Vi skaber værdi via investeringer og ejerskab af virksomheder, som udvikler, producerer og sælger samfundsnyttige produkter, der bringer dagslys, frisk luft og bedre miljø ind i menneskers hverdag.

VKR Holding beskæftiger ca. 40 medarbejdere, som især arbejder inden for økonomi og jura.

VKR Holding er moderselskab i VKR Gruppen, hvis virksomheder tilsammen beskæftiger 16.000 medarbejdere i 41 lande. VKR Holding er fonds- og familieejet med VILLUM FONDEN som den største aktionær.

Start: Hurtigst muligt

Location: Hørsholm

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk