Til afdelingen i Ejby på Fyn søges nu en:

PTA Ingeniør

Teknik – Optimering – Udvikling

Optimerings- og udviklingsbaserede opgaver – med kunden i fokus

Med reference til Produktions- og Logistikdirektøren bliver du i denne nyoprettede stilling en vigtig del af den fortsatte udvikling i virksomhedens produktion på fabrikken i Ejby på Fyn.

Strandmøllen søger en dygtig, engageret, nysgerrig og fortsat udviklingsmotiveret PTA ingeniør med en hands-on tilgang og lysten til at optimere virksomhedens produktion og udvikle egne kompetencer.

Du bidrager med dine stærke kompetencer til både større og mindre tekniske optimerings- og udviklingsprojekter, systemudvikling, automatisering og arbejdsmiljøtiltag, som bidrager til fortsat udvikling af produktionen, herunder sikkerhed. Du er med hele vejen fra idé, udarbejdelse af business cases og til implementering. Du er hands-on typen, som også gerne hjælper med f.eks. fejlsøgning, almene optimeringsopgaver og indkøring af nye eller ændrede anlæg.

Stillingen indebærer et meget tæt samarbejde med de øvrige dele af produktionen, og det forventes, at du har den teoretiske og gerne faglige baggrund til at kunne analysere data/processer, se sammenhænge og optimeringsmulighederne og ikke mindst, har personligheden og vedholdenheden til at implementere dem, med kunden i fokus.

Produktionsingeniør, produktionsteknolog, maskiningeniør, maskinmester eller tilsvarende

Du har formodentlig nogle års erfaring med produktions- eller procesoptimering fra en lignende funktion i en produktionsvirksomhed. Kendskab til Excel samt Axapta eller tilsvarende system er en klar fordel, da disse er omdrejningspunktet for styring i produktionen.

Som person er du teknisk tænkende, analytisk, struktureret, selvkørende og god til at arbejde sammen med andre, uanset deres placering i organisationen. Du forstår at indsamle viden igennem en løsningsorienteret og imødekommende tilgang i din dialog med andre dele af organisationen. Derudover er du serviceminded, proaktiv, ansvarsfuld og en dygtig kommunikator.

Nyoprettet stilling – Gode karrieremuligheder – Stærke værdier og fokus på udvikling
Som PTA ingeniør tilbydes du en ansvarsfuld stilling i en interessant virksomhed med stor indflydelse på egen hverdag. Du får i afdelingen en meget kompetent kollega, der er særligt stærk på processer og procesoptimering. Du vil møde mange udfordrende opgaver og projekter, men også muligheder for at skabe værdi andre steder i organisationen. Strandmøllen er inde i en spændende udvikling, hvor man har ekspanderet i Sverige, og hvor man har stort fokus på trivsel, arbejdsmiljøsikkerhed og optimering gennem brugen af moderne værktøjer som LEAN etc. Du vil blive en vigtig del af den løbende optimering og sikre samarbejdet med din svenske pendant ift. best practices. På sigt vil der for den rette være gode karrieremuligheder.

Kontakt os 
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen på +45 5364 6408. Du kan også læse mere om Strandmøllen på www.strandmollen.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” øverst på siden.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Strandmøllen

Strandmøllen A/S er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed med 100 års erfaring med at fremstille og handle med gasser til brug inden for industri, håndværk og sundhedsområdet. Trods mange år på markedet, er det en virksomhed i fortsat vækst og kontinuerlig udvikling. I dag er Strandmøllen Danmarks 4. største leverandør af gasser. Strandmøllen A/S har ca. 130 medarbejdere og er kendetegnet ved et holistisk menneskesyn og et højt fokus på sikkerhed på arbejdspladsen, kombineret ved en stolthed omkring produktionen af kvalitetsprodukter. Produktionen er i Ejby på Fyn, Holbæk og i Ljungby i Sverige.

Start: Hurtigst muligt

Location: Ejby, Fyn

Kontakt

Partner Kurt Larsen
Telefon: +45 5364 6408
Mail: kl@brinchpartners.dk