Til afdelingen i Ejby på Fyn søges nu en:

Logistikchef

Optimering – Ledelse – Drift – Udvikling

Drifts- og udviklingsbaserede logistikopgaver i en spændende virksomhed med en stærk vækst og stolt kultur

Med reference til Produktions- og Logistikdirektøren bliver du ansvarlig for virksomhedens logistik, herunder deres kundeservicecenter, lager og transport. Som leder for logistikafdelingen er din opgave, både direkte og gennem teamledere at motivere, udvikle og planlægge afdelingens opgaver, lige fra bemanding, til koordinering og problemløsning dækkende over lager/transport og kundeservice. Strandmøllen har sine egne lastbiler/chauffører og kører i dag selv ud med deres produkter enten i bulks eller i flasker, og dette stiller store krav til en effektiv planlægning på tværs i organisationen. Derudover er der transport mellem det danske og det svenske selskab. Stillingen indebærer et meget tæt samarbejde med de øvrige ledere for at sikre et optimalt flow gennem hele værdikæden, og det forventes at du som leder er synlig, inddragende og automatisk tager lederskab samt evner at se muligheder for optimering og udvikling.

Logistikingeniør, Supply-chain Manager, Procesingeniør eller tilsvarende

Du har erfaring med ledelse af et mindre/mellemstort team, kombineret med en teoretisk uddannelse på minimum bachelorniveau og praktisk erfaring inden for logistik, gerne kombineret med kundeservice. Du har tidligere arbejdet med planlægning af logistikkæden og skabt en effektiv sammenhæng fra kundens bestilling og frem til levering. Du er lederen, som evner at involvere og motivere medarbejderne samt varetage processen fra analyse og planlægning til eksekvering. Kendskab til Excel samt Axapta eller tilsvarende system er en fordel, da dette er omdrejningspunktet for det logistiske setup.
Som person er du god til at arbejde sammen med andre på alle niveauer i organisationen, samtidig med at du er struktureret, initiativrig og selvkørende. Du finder det naturligt at inddrage og gøre brug af dine medarbejderes input i planlægningen, og du forstår at indsamle viden igennem en løsningsorienteret og imødekommende tilgang. Derudover er du analytisk, proaktiv, ansvarsfuld og en dygtig kommunikator.

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling af logistik området
Som Logistikchef tilbydes du en ansvarsfuld og selvstændig rolle i en interessant virksomhed, hvor der er vækst og hvor der løbende er mange udfordrende opgaver og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende udvikling, hvor man har ekspanderet i Sverige og Nordtyskland, og hvor man har stort fokus på trivsel, arbejdsmiljøsikkerhed, og optimering gennem brugen af moderne ledelsesværktøjer. Du vil blive en vigtig del af såvel den daglige og langsigtede planlægning, og vil skulle arbejde tæt sammen med de øvrige ledere på fabrikkerne i Ejby, Holbæk og Skåne. Der vil desuden være rig mulighed for at indgå i forskellige projektgrupper på tværs af organisationen.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Strandmøllen på www.strandmollen.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” øverst på siden.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Strandmøllen

Strandmøllen A/S er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed med 100 års erfaring med at fremstille og handle med gasser til brug inden for industri, håndværk og sundhedsområdet. Trods mange år på markedet, er det en virksomhed i fortsat vækst og kontinuerlig udvikling. I dag er Strandmøllen Danmarks 4. største leverandør af gasser. Strandmøllen A/S har ca. 130 medarbejdere og er kendetegnet ved et holistisk menneskesyn og et højt fokus på sikkerhed på arbejdspladsen, kombineret ved en stolthed omkring produktionen af kvalitetsprodukter. Produktionen er i Ejby på Fyn, Holbæk og i Ljungby i Sverige.

Start: Hurtigst muligt

Location: Ejby, Fyn

Kontakt

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk