Fortum Recycling & Waste Solutions A/S søger Maintenance Manager

Recycling & Waste Solutions i Nyborg søger en dygtig og dedikeret Maintenance Manager, der kan påtage sig det overordnede ansvar for Vedligeholdelsesafdelingen. Afdelingen består af en planlægningsfunktion, lager/indkøbsfunktion, et mekanisk værksted og en el-afdeling. Der er pt. 21 medarbejdere i afdelingen. Stillingen refererer til Produktionsdirektøren og du bliver en del af ledergruppen i produktionen og deltager i fælles ad-hoc opgaver, der måtte komme derfra.

Vedligeholdelsesafdelingen arbejder tæt sammen med de andre afdelinger i produktionen og sikrer vedligehold af anlæggene, der blandt andet består af tre roterovnsanlæg med kraftvarmeproduktion.

Ansvarsområde:

Din primære opgave er at lede og udvikle Vedligeholdelsesafdelingen og med sikkerhed som første prioritet levere en høj kvalitet i arbejdet, en effektiv og struktureret planlægning samt en gnidningsfri udførelse af vedligeholdelsesopgaverne på anlægget.

Det er desuden vigtigt at kunne holde fokus på, at de økonomiske midler til vedligeholdelsesopgaverne anvendes optimalt og i overensstemmelse med aftalte budgetter.

Herudover er det vigtigt at:

 • gå forrest når det gælder sikkerhed for medarbejdere og eksterne leverandører
 • gennemføre løbende forbedringer
 • sikre strukturerede arbejdsgange med udgangspunkt i virksomhedens vedligeholdelsessystem
 • sikre koordination og godt samarbejde med afdelingens kunder
 • koordinere daglig udførelse af vedligeholdelsesopgaver
 • sikre optimal økonomiplanlægning og overholdelse af budgetter
 • evne at optimere både planlægning og eksekvering af vedligehold

 Dine Kvalifikationer:

 • Uddannelsesmæssig baggrund som Maskinmester eller ingeniør med 5-10 års erfaring fra lignende job
 • Erfaring med personaleledelse og erfaring fra samarbejde med lokale tillidsfolk
 • En fordel at have erfaring med procesanlæg
 • Rutineret IT bruger med fokus på anvendelse af vedligeholdelsessystemer
 • Gode forhandlingsevner
 • Gode engelskkundskaber er vigtige, da det faglige samarbejde på tværs af Recycling & Waste organisationen foregår på engelsk.

Dertil kommer at det er vigtigt, at du

 • er god til at kommunikere på tværs af afdelinger, og at du har en lyttende og positiv indstilling til kolleger og arbejdsopgaver
 • kan have mange bolde i luften samtidig med, at du har styr på de langvarige projekter
 • er proaktiv og tænker udvikling og forbedringer ind i det daglige arbejde

Vi kan tilbyde dig:

Et fagligt og personligt udviklende job i en spændende international virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på, hvordan Vedligeholdsafdelingen skal udvikle sig i de kommende år. Du vil, udover opgaverne i DK, indgå i et samarbejde med nordiske kollegaer, hvor det primære fokus er at udveksle erfaringer, etablere best practice og videndele.

Det er et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed i udvikling, og vi har gode forhold og et godt arbejdsmiljø med kompetente, engagerede og hjælpsomme kolleger.

Din ansøgning:

Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Fortum, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Fortum Recycling & Waste Solutions

Fortum er en finskejet energi-koncern, som har ca. 9.000 ansatte globalt i Norden, Rusland, Baltikum, Polen, Tyskland og Indien. Fortum Waste Solutions A/S er en del af det nordiske forretningsområde ’Recycling&Waste’, som beskæftiger i alt ca. 700 medarbejdere – heraf ca. 180 i Danmark. Omsætningen i Danmark var i 2017 ca. 400 mio. kr.

Virksomheden har fjernet risici for industrien i Danmark i over 40 år via de bedste, tilgængelige teknikker for affald-til-energi (B.A.T.). Fortum Recycling&Waste skaber værdi via el, fjernvarme, olieprodukter, metaller og andre nyttige ressourcer. Sammen med sine kunder arbejder Fortum Recycling&Waste for en renere verden baseret på cirkulær økonomi. Kundernes miljøeffektivitet øges gennem omfattende services og totalløsninger som håndterer, genanvender og slutbehandler kompliceret og farligt affald. Virksomheden skaber værdi for bl.a. fremstillings- og procesvirksomheder, den maritime industri (havne og offshore), universiteter, hospitaler, indsamlingsvirksomheder og værksteder. Fortum Recycling&Waste har i Danmark en samlet behandlingskapacitet til farligt affald på ca. 300.000 tons. Anlæg, kontrolsystemer og services er certificerede efter standarderne ISO 9001 for kvalitetskontrol, ISO 14001 for miljøledelse og OHSAS 18001 for sikkerhed.” Fortum har modtageanlæg i Nyborg, Aarhus, Esbjerg og København.

Du kan læse mere om Fortum på fortum.dk.

Start: Hurtigst muligt

Location: Nyborg

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk