General Counsel

Vær med til at udvikle unikt ejendomsinvesteringsselskab til at være Danmarks førende

 Ledelse, udvikling og drift af juridisk afdeling – nyoprettet stilling i ung virksomhed med store ambitioner

360 North er ejet af kapitalfonden Blackstone og er vækstet meget på kort tid. 360 North har et stærkt investeringskoncept, som sikrer høj transaktionssikkerhed.

Har du hvad der skal til for at drive og udvikle den juridiske afdeling i en vækstvirksomhed inden for ejendomsinvestering? Ønsker du en unik berøringsflade med verdens største kapitalfond samt at blive en del af Blackstone verdensomspændende General Counsel-netværk? Så har vi jobbet til dig.

Med reference til virksomhedens CEO bliver du en del af ledergruppen i 360 North, hvor du får ansvaret for den juriske afdeling bestående af to advokater, en jurist og en advokatfuldmægtig.

Afdelingens ansvar består blandt andet i at:

 • Være sparringspartner på store ejendomstransaktioner
 • Håndtere de juridiske aspekter af låneaftaler
 • Sikre compliance, GDPR og dokumentation – blandt andet i forbindelse med bestyrelsesmøder
 • Supportere Asset Management inden for erhvervslejekontrakter
 • Bistå med indgåelse af entrepriseaftaler
 • Håndtere eventuelle juridiske tvister
 • Være juridisk sparringspartner for ledergruppen
 • Bidrage til udvikling af et Contract Management-system

Du har i dit daglige arbejde tæt dialog med Blackstone, hvorfra 360 North i øvrigt trækker på viden og support.

Erfaren advokat med stærke kompetencer inden for fast ejendom og entrepriseret

Efter afsluttet cand.jur. har du arbejdet en del år i en anerkendt advokatvirksomhed, i et ejendomsinvesteringsselskab eller som in-house General Counsel i større virksomhed, hvor du har håndteret omfattende og komplekse sager inden for fast ejendom og entrepriseret, som er dine absolutte specialer. Er du stærk inden for selskabsret, finansiering og compliance er det en fordel, men ikke et krav.

Desuden kan du nikke genkendende til, at du er:

 • Praktisk orienteret i din tilgang til dit arbejde
 • Struktureret, systematisk, flittig og analytisk i din arbejdsstil
 • I besiddelse af en stærk forretningsforståelse og i øvrigt har hvad der skal til for at være med til at udvikle Danmarks førende ejendomsinvesteringsselskab, hvor lejerne bliver selskabets ambassadører
 • Vant til at kommunikere med en bred vifte af interne og eksterne kontakter på mange forskellige niveauer, og at du er konsensussøgende i din tilgang til forretning

Bliv en del af 360 North
360 North har kontor i Københavns Nordhavn med god plads til deres ca. 100 medarbejdere. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer i Asset Management, Facility Management, Property Management, Finance, Development, Marketing, Fund Management og Acquisition.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om 360 North

360 North arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. 360 North forvalter i dag ca. 180 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Læs mere om 360 North på www.360north.dk.

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Kontakt:

På denne opgave samarbejder 360 North med Brinch & Partners. Har du lyst til at blive en del af 360 North´s Asset Management Team eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed.

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:

Partner Arne Kyed
Telefon: +45 2970 2031
Mail: ak@brinchpartners.dk