De søger nu en Executive Assistant til deres administrerende direktør, som brænder for god service og lysten til at træde ind i en nyoprettet stilling.

Executive Assistant

Proaktiv og serviceminded EA som altid er et step foran

Nyoprettet stilling som Executive Assistant for den administrerende direktør i 360 North
Du tilbydes en spændende og nyoprettet rolle, hvor du kommer tæt på den administrerende direktør i en af de største ejendomsforvaltere i København. Arbejdsmiljøet er præget af dygtige, kompetente og engagerede kollegaer, hvor der vil være variation i opgaverne og hvor du vil få mulighed for at være med til at udvikle rollen som Executive Assistant.

Din primære opgave bliver at sikre et naturligt flow og den daglige support for den administrerende direktør. Du tager selvstændigt initiativ til at sikre at daglige administrative opgaver, rejsebookning, hotel-/bil reservationer, kalenderstyrring, mailhåndtering, besøg samt diverse ad-hoc opgaver løses på en god og hensigtsmæssig måde.

Du evner selvstændigt at prioritere mellem de forskellige opgaver, og du sikrer at alt er organiseret og struktureret omkring den administrerende direktør, således at han kan fokusere på sine øvrige opgaver.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse kombineret med et par års erfaring fra en lignende rolle, det kan være som EA/PA/Sekretær, fra service-/hotelbranchen eller tilsvarende, hvor du har lært værdien af at levere en professionel og proaktiv service. Din force ligger i at sikre effektivitet og give CEO de bedst mulige betingelser for at bruge sin tid mest effektivt.

Du trives i den koordinerende og servicerende rolle, har en udpræget sans for detaljer og du evner at forstå og prioritere opgaver. Du sætter en naturlig ære i at nå dine mål og ved at din succes er når tingene fungerer rundt om CEO. Du kommunikerer i skrift og i tale på både dansk og engelsk på et højt niveau, derudover har du flair for IT og formår hurtigt at sætte dig ind i nye systemer. Har du erfaring med at udfærdige PowerPoints er dette en fordel. Du trives med at have mange varierende typer af opgaver og du ved at selv de små detaljer kan have en stor værdi. Derudover forstår du værdien af at bygge relationer, samarbejde med andre og du har den fornødne gennemslagskraft til at nå dine mål og sikre et optimalt arbejdsmiljø.

Som person er du udadvendt, fleksibel, proaktiv, imødekommende og engageret af natur og bruger dette aktivt i kommunikationen med dine kolleger og de mange forskellige stakeholders internt og eksternt, både nationalt og internationalt. Du er serviceminded, diplomatisk og besidder en høj personlig integritet og er vant til at arbejde med fortrolige informationer.

Bliv en del af 360 North
360 North har kontor i Københavns Nordhavn med god plads til de ca. 100 medarbejdere, og her kommer du til at arbejde tæt sammen med den administrerende direktør. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende nyoprettet job i en spændende organisation, hvor du i høj grad selv kan være med til at forme rollen.

 

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om 360 North

360 North arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. 360 North forvalter i dag ca. 180 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Læs mere om 360 North på www.360north.dk.

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Kontakt:

På denne opgave samarbejder 360 North med Brinch & Partners. Har du lyst til at blive en del af 360 North´s Asset Management Team eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen.

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk