De søger nu til deres Development afdeling en ny visionær leder der som dine nye kollegaer brænder for projekter- og ejendomsudvikling.

Head of Development

Erfaren leder fra byggeriet, med stærk forståelse for projekter, optimering og udvikling

Ansvar for værdikæden fra business plan til færdigt projekt – del af ledergruppen
Du kommer med reference til Head of Asset Management til at spille en fremtrædende rolle i, hvordan 360 North kommer til at gennemføre projekter i fremtiden – og dermed får du muligheden for at præge udviklingen af en virksomhed i stærk vækst, hvor gennemførelse af værdiskabende projekter er en hjørnesten i forretningen og hvor der er fokus på at alle projekter gennemføres ansvarligt, respektfuldt og professionelt. Teamet er ungt og dynamisk kendetegnet ved et stort engagement, passion, og lyst til at udvikle ejendomme.

I rollen som Head of Development bliver du den overordnede leder, med ansvar for udviklingen og driften af Development-afdelingen. Du får det ledelsesmæssige ansvar samt ansvaret for at optimere processer og det overordnede flow således, at der ligger gennemarbejdede planer inden projekter startes op. Du er desuden også ansvarlig for, at der er styr på hele projektet fra at afdelingen har gennemgået businessplanen til at udviklingen af ejendommene er gennemført.

Du får det overordnede ansvar for 6 projektledere, som i tæt samarbejde skal sikre den bedst mulige og mest effektive gennemførelse af de forskellige projekter, herunder nye strukturer/værktøjer, aftaler med leverandører og procedurer, der sikrer en så gnidningsfri oplevelse for både lejere som de entreprenører som I samarbejder med. Herudover bliver du en aktiv del af ledergruppen og kan dermed være med til at præge den fremtidige kurs mod forsat vækst.

Erfaren Head of Development med erfaring fra byggeriet, kombineret med erfaring med optimering og udvikling af projekt-organisationer
Du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund indenfor byggeriet, suppleret med en uddannelse indenfor management, proces optimering eller tilsvarende, kombineret med 5-10 års erfaring med projektledelse inden for byggeriet eller relaterede brancher. Du har en stærk track-record som leder og har bevist, at du forstår værdien af procesoptimering og moderne værktøjer der kan skabe et naturligt flow i hele projektporteføljen. Du evner at tage ansvar, uddelegere og se hvordan nye processer og procedurer kan skabe mest mulig værdi i en projekt-afdeling. Som person er ord som struktureret, ordentlig, ydmyg og procesorienteret beskrivende for hvem du er, kombineret med et glødende engagement og lysten til at udvikle processer, systemer og mennesker. Koncernsproget er engelsk, og vi forventer, at du har stærke kommunikationsevner både i skrift og tale på såvel dansk som engelsk.

Bliv en del af 360 North
360 North har kontor i Københavns Nordhavn med god plads til de ca. 100 medarbejdere, og her kommer du til, som leder af projektafdelingen og del af ledergruppen, at arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer i Development. Derudover får du engagerede kollegaer fordelt på Facility Management, Property Management, Finance, Asset Management, Marketing, Legal, Fund Management og Acquisition. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor du vil have fokus på at optimere, udvikle og drive virksomhedens Development afdeling.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om 360 North

360 North arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. 360 North forvalter i dag ca. 180 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Læs mere om 360 North på www.360north.dk.

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Ansøgning:

På denne opgave samarbejder 360 North med Brinch & Partners. Har du lyst til at blive en del af 360 North´s Asset Management Team eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen.

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk