De søger nu til deres ledergruppe en HR Manager som brænder for både operationel og strategisk HR.

HR Manager

Med lysten til at være med til at etablere en stærk HR-funktion i en vækst virksomhed

Nyoprettet stilling med fokus på udvikling af HR-funktion – del af ledergruppen
Med reference til den administrerende direktør bliver du en del af ledergruppen og får ansvar for at etablere en stærk HR-funktion som giver værdi til organisationen. Du bliver ansvarlig for at etablere og udvikle 360 North´s HR funktion gennem planlægning, implementering og evaluering af HR politikker, programmer, værktøjer og praktikker med formål at skabe mest mulig værdi for forretningen. Du skal på det strategiske niveau rådgive, og indgå i samarbejde med ledelsen om den organisatoriske udvikling og hvordan HR kan være med til at skabe den bedst mulige platform på tværs af virksomheden.

Du vil få en bred samarbejdsrelation med de forskellige afdelingsledere i 360 North og være med til at sikre at de får den bedst mulige sparring ift. alle HR-relaterede spørgsmål fra rekruttering, udvikling af medarbejdere m.m. Du vil få en hverdag, hvor du skal arbejde på tværs af en række forskellige funktioner og hvor du vil få mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag og hvilken rolle HR skal spille i organisationen.

Af øvrige opgaver kan f.eks. nævnes:

  • I tæt relation med ledelsen udvikle organisationen, således at den er agil, og har de rette kompetencer i løsningen af de mange forskelligartede opgaver
  • Sikre at HR årshjulet etableres og at aktiviteter gennemføres i den rette kvalitet
  • Sparring/coaching af ledere i organisationen
  • Facilitering og support af hele medarbejdercyklus fra tiltrækning, rekruttering, onboarding, udvikling, fastholdelse og afvikling
  • Mulighed for også at få ansvar for reception og office-management

Din baggrund og erfaring
Du sidder i dag i en tilsvarende funktion eller i en større virksomhed som HR Business Partner, hvor du har opnået de nødvendige kompetencer til at kunne bestride dette job. Du har en relevant akademisk HR-uddannelse som platform, og har erfaring med implementering af HR tiltag i mindre/mellemstore organisationer. Du har den brede erfaring med HR, som gør, at du kan træde direkte ind i rollen, og kan bidrage med værdi fra den første dag.
Du bevæger dig ubesværet på alle niveauer i en organisation og du bliver opfattet som empatisk, visionær, ordentlig og engageret. Du har et godt drive og energiniveau, og du er robust med en pragmatisk tilgang til samarbejdet med andre. Koncernsproget er engelsk, og vi forventer, at du har stærke kommunikationsevner både i skrift og tale på såvel dansk som engelsk.

Bliv en del af 360 North
360 North har kontor i Københavns Nordhavn med god plads til de ca. 100 medarbejdere, og her kommer du til at være med til at etablere en stærk HR-funktion som dækker bredt over forskellige HR-discipliner, samt hvor du bliver en del af ledergruppen. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation i kraftig vækst, hvor man sætter krav til hinanden, overholder deadlines og alle gør en ekstra indsats, når opgaven kræver dette.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om 360 North

360 North arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. 360 North forvalter i dag ca. 180 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Læs mere om 360 North på www.360north.dk.

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Kontakt:

På denne opgave samarbejder 360 North med Brinch & Partners. Har du lyst til at blive en del af 360 North´s Asset Management Team eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen.

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk