Konstruktionsingeniør med fokus på projektledelse indenfor byggeriet

Har du lyst til at drive konkrete projekter hos en virksomhed i kraftig vækst? Har du lyst til at være en del af hele processen, fra første input fra salg over statisk beregning, myndighedskontakt og helt frem til den færdige løsning, i en af Danmarks største altanvirksomheder? Trives du med en hverdag hvor både dine ingeniørmæssige færdigheder og din evne til at kommunikere bliver brugt? Så kan du meget vel være den nye konstruktionsingeniør hos MiNALTAN.

Ansvar for at drive projekter i tæt dialog med salg, bygherrer, myndigheder med flere:

I rollen som konstruktionsingeniør bliver du ansvarlig for at sikre en rød tråd fra salgsafdelingen og helt frem til montering af den færdige altan. Du vil være med til at udregne og finde den helt rigtige løsning til kunden gennem brug af forskellige modeller, der sikrer den bedst mulige og mest sikre løsning. Efterfølgende har du den løbende dialog med myndigheder og bygherrer, godkender den tegnede løsning inden produktion og er med ude på byggepladsbesøg.

Du får en meget selvstændig rolle, hvor du som del af et lille, professionelt og engageret team er med til at sikre den bedst mulige oplevelse indenfor leverance og montering af altaner i Storkøbenhavn.

Hvorfor denne stilling?

Du kommer til at spille en central rolle i forbindelse med gennemførelse af større altanprojekter i primært Storkøbenhavn. MiNALTAN har en stærk markedsposition og et stærkt brand i en branche, som er under en større udvikling og transformation. Teamet er ungt og dynamisk kendetegnet ved et stort engagement, og der er ikke langt fra idé til eksekvering.

Ingeniør med 2-5 års erfaring fra byggeriet:

Du har formodentlig en ingeniørmæssig baggrund, hvor du har stiftet kendskab til projektledelse indenfor moderne byggeri. Du har 2-5 års erfaring med fokus på at drive projekter i spændfeltet mellem leverandør, bygherre og myndigheder. Du har en track-record som en person, der er god til at kommunikere med mange forskellige stakeholders, og du nyder både den udadvendte kontakt kombineret med en grundlæggende forståelse for statiske beregninger. Du tager ansvar for dine opgaver og som person er ord som struktureret, ærlig, overblik og detaljeorienteret beskrivende for, hvem du er kombineret med et glødende engagement og lysten til at få succes med dine projekter.

Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller MiNALTAN, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen på +45 7020 2328 eller Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om MiNALTAN A/S

MiNALTAN A/S er en af Danmarks førende altanvirksomheder. MiNALTAN blev etableret i oktober 2008, og bliver i dag drevet fra deres over 1000 m2 store hovedkontor på Frederiksberg. Virksomheden har i dag +25 ansatte samt mere end 70 timelønnede montører, en solid ordreportefølje og en stærk investor i ryggen. Virksomheden fik i 2018 Frederiksberg Erhvervspris.
Læs mere om MiNALTAN på www.minaltan.dk

Start: Hurtigst muligt
Location: Frederiksberg

Ansøgning:

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk