De søger nu til deres Asset Management Team to nye kollegaer som brænder for ejendomsudvikling.

Asset Managers
Med baggrund fra investeringsejendomme og udvikling af disse

Udvikling af investeringsejendomme – fra business case til ejendommen er fuldt implementeret i porteføljen
Med reference til Head of Asset Management bliver du en del af et engageret team, som gennem viden og sparring står for den overordnede udvikling af ejendommene og den planlagte strategi/business case, der er lagt i forbindelse med erhvervelsen af ejendommene.

Arbejdet indbefatter udarbejdelse og videreudvikling af businessplaner på ejendommene. Herfra arbejdes der, afhængig af ejendommens udviklingspotentiale, med både driftsoptimering, energitiltag og istandsættelse samt eventuelle tagboligprojekter. Dette sker i tæt samarbejde med de interne projektledere.

Derudover er der også løbende kontakt og forhandling med eksterne rådgivere og leverandører, ligesom der også på erhvervslejemål (fra kontor til butikker) arbejdes med udlejning og optimering – i visse tilfælde også i samarbejde med eksterne ejendomsmæglere. Asset Management forestår løbende rapportering internt, så der er et klart overblik over, hvor langt man er i eksekveringen af businessplanerne på de enkelte ejendomme.

Erfaren Asset Manager med forståelse for investeringsteori og hvordan man udvikler, driver og optimerer ejendomme
Du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS eller lignende med et økonomisk fokus, kombineret med 5-7 års erfaring med Asset Management inden for investering i og udvikling af ejendomme. Du kan identificere, evaluere og eksekvere investeringsmuligheder og forretningsplaner, herunder formulere og implementere værdiskabende tiltag. Du er vant til at forstå de bagvedliggende tal, er stærk i Excel og evner at prioritere og omsætte tallene til konkrete handlinger, der udnytter ejendommenes fulde potentiale.

Derudover er du resultatorienteret og en stærk projektleder, du har kendskab til de forskellige regler i forbindelse med privat- og erhvervsudlejning, og du ved, hvordan man agerer i henhold til disse. Som person er du detaljeorienteret, du har styr på dine tal, og du forstår den grundlæggende forretning og kan bygge solide business cases på baggrund af disse. Du er vant til at kommunikere med en bred vifte af interne og eksterne kontakter på mange forskellige niveauer og er konsensussøgende i din tilgang til forretning. Koncernsproget er engelsk, og vi forventer, at du har stærke kommunikationsevner både i skrift og tale på såvel dansk som engelsk.

Bliv en del af 360 North
360 North har kontor i Københavns Nordhavn med god plads til de ca. 100 medarbejdere, og her kommer du til at arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer i Asset Management-teamet. Derudover får du engagerede kollegaer fordelt på Facility Management, Property Management, Finance, Development, Marketing, Legal, Fund Management og Acquisition. Du får et ansvarsfuldt og udfordrende job i en spændende organisation, hvor man sætter krav til hinanden, overholder deadlines og alle gør en ekstra indsats, når opgaven kræver dette.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om 360 North

360 North arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. 360 North forvalter i dag ca. 180 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Læs mere om 360 North på www.360north.dk.

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Ansøgning:

På denne opgave samarbejder 360 North med Brinch & Partners. Har du lyst til at blive en del af 360 North´s Asset Management Team eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk