Fabrikschef – for verdens eneste anlæg af sin art

For verdens eneste landbaserede anlæg til opdræt af sandart, søger vi en erfaren fabrikschef til at stå i spidsen for den daglige drift. Til denne unikke stilling søger vi en fabrikschef, som har erfaring med produktion af fødevarer, og dermed erfaring med produktionsplanlægning og ledelse af personale.
 
Stillingen:
For et samlet team på 15 personer står du i spidsen for produktionsplanlægning & flow, forhandling med og styring af underleverandører, myndighedsgodkendelser, samt helt grundlæggende at opnå så høj en kapacitetsudnyttelse som muligt. Udover sikring af optimal drift og kapacitetsudnyttelse, er det naturligt, at du tænker i ”generel optimering” af drift og anlæg.

Med reference til direktionen i AquaPri vil dine ansvarsområder bl.a. bestå af følgende:

  • Kapacitets- og ressourcestyring, dvs. planlægning af vagtplaner, foderplaner, slagteri, pakkeri, m.m.
  • Kvalitetssikring af anlæg, således det er optimalt for levende dyr (tanke, vand, ilt, filtre, m.m.)
  • Daglig ledelse af personale, dvs. dialog og samarbejde med alle medarbejdere på anlæggene i Gamst og Egtved (teknikere, biolog, dyrlæge, etc.)
  • Planlægning og samarbejde med salgsafdelingen

Faglige kvalifikationer:
Vi er på udkik efter en person med solid erfaring fra en type produktionsledelse, hvor kompleksiteten er høj og mange faktorer dermed kan påvirke produktionen. Der er tale om produktion af levende dyr, så overvågning 24/7 er påkrævet. Du er i dit nuværende job – eller du har tidligere været – personaleleder. Det vil være en fordel, at du har indsigt i anlægstekniske forhold, da der er en række praktiske forhold, som kræver din ledelse af personalet (smede, VVS-medarbejdere, m.m.) og underleverandører. Det vil også være hensigtsmæssigt, at du har erfaring med kontakt til myndigheder (miljøgodkendelser, etc.). Helt generelt er din faglighed høj og du motiveres af ”at hæve barren” indenfor økonomiske, kvalitets- og ledelsesmæssige forhold.
 
Personlige kvalifikationer:
Du kendetegnes ved et højt drive og en løsningsorienteret tilgang. Du anser problemer for udfordringer og lever efter en meget ”hands-on” attitude, dvs. du er ikke nervøs for selv at tage fat og derigennem vise vejen for dine medarbejdere. Du er et naturtalent i planlægning, overholder deadlines og arbejder proaktivt med fokus på løsninger. Du kan håndtere mange opgaver på én gang og trives i en travl hverdag, hvor du har forståelse for, at gode samarbejdsevner, motiverede medarbejdere og arbejdsglæde er væsentlige forudsætninger for succes i jobbet som fabrikschef.
 
Virksomheden tilbyder dig:
Dette er en unik mulighed og dermed en mulighed som ikke kommer ofte. Du bliver ansvarlig for det eneste anlæg af sin art i verden. Du vil opleve stor frihed under ansvar, selvstændighed, gode kolleger, godt arbejdsmiljø, og du får god mulighed for at udfordre dig selv. Der er fokus på produktionsopgaverne og styring af anlæg.  Virksomheden har stærke familieværdier med en flad struktur i organisationen.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen varetages af Brinch & Partners. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Partner Peter Bjerring på mobil 23 277 287 eller mail pb@brinchpartners.dk

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om AquaPri:

AquaPri A/S er en familieejet virksomhed med stolte traditioner indenfor ørred opdræt (hav- og dambrug) og siden 2016 verdens første og eneste landbaserede anlæg til opdræt af sandart. Produkterne sælges internationalt i Europa og Asien. Koncernen har hovedkontor i Frederiksværk, ørred dambrug over det meste af Danmark, mens det nye anlæg til opdræt af sandart ligger i Gamst ved Vejen. Det er hér, du som fabrikschef vil få din base, men du vil også være tæt involveret i yngel og opdræt på anlægget i Egtved.

AquaPri A/S er ejet af Priess familien og de aktuelle direktører er således oldebørn af grundlæggeren, Anders Priess. AquaPri A/S har siden sin opstart i 1900 udviklet sig til en virksomhed med en trecifret mio. omsætning, solid indtjening & egenkapital og kan i dag betegnes som en dynamisk, innovativ og uformel arbejdsplads.

Placering: Vejen
Start: Hurtigst muligt

Kontakt:

Partner Peter Bjerring
Telefon: +45 23 277 287
Mail: pb@brinchpartners.dk