DTU Science Park søger til nyoprettet stilling en faglig stærk:

Head of Communications

Vil du være med til at tiltrække ambitiøse virksomheder til Danmarks førende community for deep-tech virksomheder? Trives du både med hands-on marketing- og kommunikations- opgaver, samtidig med, at du som leder skaber tydelige og visionære rammer for dine medarbejdere?

Du får ansvaret for 7 fagligt kompetente medarbejdere, der dækker marketing og kommunikation bredt. Du refererer til Director of Com- munications & Community og bliver en del af virksomhedens udvidede ledergruppe. Stillingen er nyoprettet, hvilket giver dig mulighed for at være med til at forme indholdet.

Du møder på arbejde til en afdeling, der er begejstrede for det, de laver og for at arbejde sammen. De har et tæt samarbejde med alle afdelinger og har dedikerede ”partner-funktioner” ifht. afdelingerne Futurebox (inkubator og accelerator), Søhuset Konferencecenter og Udlejning. Udover ledelsen af afdelingen får du også et operationelt ansvar med bl.a. fokus på:

  • Lead-generering og salgsunderstøttende aktiviteter
  • Content
  • Marketing automation
  • Kampagner
  • Rådgivning/sparring

Du trives i et miljø med mere end 290 teknologi-virksomheder i alle størrelser, videnmedarbejdere og start-ups. Her skaber vi sammen rummet, som disse virksomheder kan udvikle sig i. Du motiveres både af at være leder, men også af at gå i detaljen med dine egne opgaver. Du er team-player med stort T, og du har et drive og en faglighed, der kombineret med din personlighed, gør at dine kollegaer og medarbejdere respekterer dig og ser dig som en naturlig sparringspartner.

Dine kvalifikationer:

  • Du har sandsynligvis en videregående uddannelse på kandidatniveau inden for marketing eller lignende
  • Du har flere års ledelseserfaring
  • Du kan begå dig både på dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt)
  • Du trives med at udvikle fagligt dygtige medarbejdere og samle deres kompetencer i en fælles retning for DTU Science Park
  • Du er fagligt dygtig, god til at prioritere og har politisk tæft

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag med en stor bredde i dine opgaver, en mulighed for at kombinere din faglige baggrund med ledelsesopgaven, en stilling du kan være med til at forme og et unikt community, hvor spændende virksomheder etablerer og udvikler sig.

Kontakt os:

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og DTU Science Park, er du velkommen til at kontakte konsulent Martin Bo Sørensen på +45 2784 7406 Derudover kan du læse mere på dtusciencepark.dk.

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Om DTU Science Park

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi skaber både det optimale community og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Deadline: Der er ingen deadline. Interviews vil blive afholdt løbende.

Lokation: Hørsholm

Kontakt:
Partner Martin Bo Sørensen
Telefon: +45 2784 7406
E-mail: mbs@brinchpartners.dk