Full Stack Developer til spændende vækstvirksomhed med fokus på fremtidens all-in-one salgs- & marketingplatform.

Vil du være en del af en engageret og udviklingsfokuseret virksomhed med globale ambitioner? Og har du stor erfaring med både back-end og front-end udvikling? Så har vi en super spændende og udfordrende stilling til dig hos Evolution360 A/S med geografisk udgangspunkt i København.

Dine opgaver og udfordringer
Dit primære ansvar er at deltage i al softwareudvikling og skabe solide værdiskabende løsninger ved hjælp af de nyeste teknologier. Opgaven er at deltage i og bidrage til udviklingen af virksomhedens salgs- og marketingplatform Evolution360, heriblandt arbejde med API’s, forskellige integrationer, ny-udvikling af features og dag til dag udvikling.

Da Evolution360 har et komplekst udviklingssetup, er det vigtigt, at du bruger din forretningsforståelse til kontinuerligt at effektivisere platformen, så virksomheden leverer det mest effektive og brugervenlige produkt på markedet. Ud over den daglige og fremtidige drift og udvikling af løsningen, vil du over tid få større indsigt og få mulighed for at være med til at udvikle den fremtidige strategi.

Dine muligheder – Hvorfor denne stilling?
Du bliver en vigtig del af et stærkt væksteventyr, der kun lige er begyndt med et produkt som er i gang med at blive udrullet internationalt. Du får muligheden for at præge dit eget job i en meget vid udstrækning, samt få en række unikke udfordringer, inden for et marked i stor vækst og med få aktører. Der vil ikke være langt imellem idegenerering, beslutning og handling. Du kommer til at være en del af et lille stærkt udviklingsteam med højt til loftet,  samt mulighed for medejerskab på sigt.

Dine kvalifikationer
Du har sandsynligvis en baggrund som full-stack udvikler, og har ideelt erfaring med udvikling af salg-& marketing platforme, abonnementsbaserede løsninger, Google Analytics, Web.API’er. Det er dog ikke et krav.

Du har solid erfaring med en eller flere af følgende:

  • C#
  • Angular 2+
  • NET Web API 2 & ASP.NET MVC
  • SQL
  • Git
  • Javascript

Derudover vil det være en fordel at have kendskab med bl.a. MSSQL, Amazon AWS og SEO/SEM. Arbejdet foregår i et meget Agilt miljø og man skal derfor med fordel have erfaring med de arbejdsgange der følger med.

Du evner at arbejde selvstændigt og pro-aktivt, du trives i en verden, hvor du skal tilegne dig ny viden og ikke mindst er du omstillingsparat. Du er struktureret, en stærk udvikler og har en stor passion for dit håndværk kombineret med en god forretningsmæssig forståelse. Du laver de løsninger som kunderne vil have.

Din ansøgning
Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Evolution360

Evolution360 A/S er en progressiv startup virksomhed, som i 2017 lancerede deres unikke all-in one salgs-& marketingplatform. Med kontorer i København og Aarhus, yder Evolution360 en samlet løsning til virksomheder, igennem et brugervenligt og intuitivt værktøj, hvor kunder kan få overblik over bl.a B2B Webleads, Social Media, SEO Rankings, Webanalytics og meget mere.

Du kan få yderligere information om Evolution360 på evolution360.dk

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Lyder det som noget for dig?

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om Evolution360 og positionen som Full Stack Developer er du velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen.

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk