Til at understøtte den fortsatte vækst søger vi nu en:

Områdechef – Jylland

Finansiering – Leasing – Forsikringsløsninger

Salg og rådgivning

Du bliver ansvarlig for salget af finansierings- og forsikringsløsninger til kunder i Jylland med udgangspunkt fra et af kontorene i Århus, Ålborg, Odense eller Kolding. Du arbejder både direkte med kunderne, men i høj grad også med dine kollegaer fra Scania Danmark, der har den direkte kundedialog omkring lastbilerne og andre ydelser. Du har et udpræget fokus på kunderne og på kvalitet i alle leverancer og nyder vekselvirkningen mellem det opsøgende salgsarbejde, som udgør langt størstedelen af jobbet, og det mere administrative arbejde omkring kreditvurdering mm. Du evner både at opbygge nye kunderelationer samt at udvikle allerede bestående relationer, og du prioriterer at være en tilgængelig professionel sparringspartner for dine kollegaer og derigennem understøtte det samlede salg af Scanias produktportefølje. Du evner således at kombinere dine egne salgsambitioner med gode samarbejdsevner og teamorientering. Du planlægger selv løbende dine salgsaktiviteter og har naturligvis en tæt dialog med salgsledelsen og øvrige kollegaer. Du prioriterer at opnå dit eget salgsbudget samtidig med at du er vellidt blandt både kunder og kollegaer. 

Finansieringsprofil med interesse for lastbiler og transportbranchen

Du har muligvis en uddannelsesmæssig baggrund relateret til bank, finansiering, salg eller marketing, men mere vigtigt er det, at du har erfaring med salg af finansieringsløsninger eller forsikring. Erfaring med transportbranchen er et plus, men som minimum har du interesse for området og er indstillet på at lære af dine dygtige kollegaer. Du har lysten og evnen til at lære kundernes forretningsmæssige udfordringer og muligheder at kende – disse omfatter både udviklingen i markederne, lastbilerne, forsikringer, finansieringsforhold og andet, der påvirker vognmændenes forretning.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte konsulent Martin Bo Sørensen på +45 27847406. Du kan læse meget mere om virksomheden på www.scania.dk

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Om Scania Finans

Scania Finans er en del af Scania-koncernen og er en af de førende aktører inden for finansierings- og forsikringsløsninger til lastbiler og andet transportmateriel. Scania-koncernen er en af verdens førende producenter af tunge lastbiler og busser. Scania Finans har på linje med søsterselskabet Scania Danmark gennemgået en meget positiv udvikling i de senere år og er anerkendt som en professionel og kompetent sparringspartner for både kollegaer i forhandlernettet samt ikke mindst hos kunderne.

Lokalitet: Aarhus

Deadline: Der er ingen deadline. Interviews vil blive afholdt løbende.

Kontakt:
Partner Martin Bo Sørensen
Telefon: +45 2784 7406
E-mail: mbs@brinchpartners.dk