DOVISTA A/S har implementeret en ny IT forretningsmodel for den komplette værdikæde, herunder en ny fælles ERP platform med SAP som kernen i systemdelen. Til at sikre en videreudvikling og fortsat implementering af SAP søges en:

Head of Business Solutions

SAP udvikling – Integration af digitale løsninger – Projekt-/Personaleledelse

Som Head of Business Solution Competence Center får du ansvaret for at lede 17 kompetente medarbejdere med base i Danmark og Polen. Der er fokus på at drive, udvikle og implementere en fælles ERP løsning for en stor del af koncernens selskaber baseret på SAP Hana. Systemet er implementeret på tværs af hele værdikæden, men skal videreudvikles, sådan at platformen til enhver tid understøtter den valgte forretningsmodel inden for salg, planlægning, logistik, produktion, udvikling, service, økonomi og management. Som Head of Business Solution får du reference til CIO, og det fulde ansvar for ERP løsningsarkitekturen og implementering af de nye forretningsløsninger, herunder integration af digitale løsninger til den fælles ERP-platform.

Dette sker i et tæt samarbejde med en række interessenter, og stillingen er således meget synlig i organisationen, hvor man specielt får et tæt samarbejde med ledelsen i de forskellige SBU’er, CFO’er, Supply Chain ledelsen, Compliance (Master data, Konfiguration og Business Process Management) samt IT Infrastruktur.

Af øvrige opgaver kan nævnes:

  • Videreudvikling af afdelingen som et SAP kompetencecenter bestående af både in-house konsulenter og eksterne konsulenter, der til enhver tid skal have de ressourcer og kompetencer til rådighed som organisationen efterspørger – herunder 2. level support
  • Udvikling og håndtering af både blivende og nye systemer såsom Web/ecommerce, konfiguration og visualiseringsværktøjer.
  • Sikre integration af digitale løsninger (portaler, apps, machine learning, augmented reality og robotter) med den fælles ERP-platform
  • Program- og projektledelse og sikre at de valgte ændringer bliver implementeret
  • Håndtering af det eksisterende systemlandskab (f.eks. Baan og Axapta) samt en gradvis afvikling af disse

Du vil blive mødt af en række spændende udfordringer. Herunder kompleksiteten af industrien, og udvikling af et bestående system samtidig med at der skal rulles løsninger ud på nye sites.

Din profil og kompetencer

Du sidder sikkert i et tilsvarende job i dag som ERP Systems Manager, men du kan også sidde som IT Solution Manager, Program Manager eller tilsvarende. Det vigtigste er, at du har en solid og opdateret erfaring med SAP-implementeringer og integrationer, som du kan have hentet fra en større producerende virksomhed eller et SAP konsulenthus. Du har konkret erfaring med analyser, proceskortlægninger og arkitektur, og kender til samarbejdet med eksterne konsulenthuse. Du har erfaring som leder, og har en relevant uddannelse. Da en del af medarbejderne sidder i Polen, er det vigtigt, at du taler engelsk på et højt niveau.

Du vil blive målt på din evne til at samle dit team omkring dig, og nå de mål der er skitseret i det Road Map, der er etableret i forbindelse med implementeringen af SAP.  Derudover er det vigtigt, at du får skabt et overblik over det eksisterende systemlandskab, og kan bidrage til at udfase de applikationer, der ikke skal anvendes mere.

Du er god til at opstiller visioner og mål for dine medarbejdere, og sikre, at disse bliver kommunikeret klart til alle i dit team samt øvrige stakeholders. Du går foran og leder vejen, og det kombinerer du med et godt drive, humør og energiniveau. Som person er du engageret og udadvendt, og trives i en rolle med mange snitflader, hvor du skal balancere de forskellige, og ofte modsatrettede, interesser op mod hinanden.

Hvorfor er rollen interessant for dig

Du vil få et job i en stor organisation med gode udviklings- og karrieremuligheder, og vil få mulighed for at arbejde med brede og interessante opgaver. Du får lov til at arbejde med alle facetter af værdikæden samt nye digitale integrationer til SAP. Der vil være mulighed for at sætte dit eget personlige aftryk på organisationen. I denne synlige rolle kan du være med til at udforme IT strategien og sætte egne markante aftryk. Lønpakken vil indeholde en attraktiv løn, bil, bonus samt benefits, der til fulde modsvarer de kompetencer, som du kan tilbyde Dovista.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om denne attraktive rolle, så er du velkommen til at kontakte partner hos Brinch & Partners, Henrik Smit på +45 2215 2787.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om DOVISTA

DOVISTA A/S er det aktive moderselskab for en stadigt voksende DOVISTA Gruppe, med VELFAC og Rationel Vinduer som de mest kendte virksomheder i Danmark. Gennem fælles synergi og unikke brands er det DOVISTA Gruppens mål at blive markedsledende i Europa inden for udvikling, salg og fremstilling af vinduer og døre. DOVISTA Gruppen består lige nu af 10 individuelle brands, hvor sund organisk vækst er drivkraften i den fortsatte udvikling. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 15.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Start: Hurtigst muligt
Location: Østjylland

Ansøgning:

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:

Partner Henrik Smit
Telefon: +45 2215 2787
Mail: hs@brinchpartners.dk