Vil du med på en markant forandringsrejse? Vil du være med til at sætte dit Footprint på et stærkt brand og en unik virksomhed? Er du en erfaren Senior Project Manager med god forretningsforståelse inden for større produktionstekniske og logistiske forandringsprojekter? Mestrer du klassisk projektledelse? Er du proaktiv, stærk til at eksekvere og sikre fremdrift i dine projekter? Så læs endelig videre.

Flügger group A/S tilbyder en spændende og udfordrende position i en nyoprettet stilling som Senior Project Manager  i en moderne og vækstorienteret virksomhed. En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og med stor viden og stolthed indenfor sit fagområde. Et job, hvor du selv er med til at skabe rammerne for et stærkere Flügger rustet til fremtiden. En arbejdsplads, hvor vi møder hinanden med tillid, ansvar og loyalitet, understøttet af vores værdier TEAM, TIME, TRUST.

Vores ambitioner spænder vidt. Fra økonomiske målsætninger, fokus på solid og effektiv drift til strategiske og digitale mål. Ikke mindst har vi ambitionen om, at blive blandt top 10 over bedste arbejdspladser i 2021.

Flügger i udvikling

Flügger group A/S er i rivende udvikling. Den rette kandidat vil derfor blive en del af en større forandringsrejse med direkte reference til vores COO, Michael Larsen med fast base i Operation, Kolding.

Jobbet

Som Senior Project Manager i Operation, vil du blive en del af et stærkt og yderst kompetent OPR team, der dækker: Procurement, QHSE, R&D, Central Logistic, 6 fabrikker samt 4 Warehouses. Du vil få en central rolle i eksekvering af vores strategiske konsolideringsstrategi inden for Operation, og vil blive en tæt sparringspartner til både COO og direktion. Endelig vil du varetage ledelsesrapportering til Group Management og bestyrelse i forbindelse med afrapportering på strategiske projekter.

Du vil få en stor berøringsflade med hele organisation, men især indenfor Operation på tværs af landegrænser. Du skal derfor forvente ca. 2 ugentlige rejsedage. Primært til Sverige og til vores hovedkontor i Rødovre.

Du vil blive en del af et stærkt fagligt, dynamisk og robust OPR lederteam med 8 kollegaer med stærke komplementære fagligheder og erfaring. Et team, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger. Og hvor du qua din åbenhed, ærlighed og direkte dialog, kan være med til at udfordre og udvikle dine kolleger såvel som hele Flügger.

Dine arbejdsopgaver vil herudover indebærer:

 • Projektledelse af større strategiske optimeringsprojekter. Både af operationel og teknisk karakter
 • Gennemføre for-analyser samt udarbejdelse af Business Cases til præsentation for ledelsen som beslutningsgrundlag
 • Udarbejde realistiske og målbare projektplaner, herunder målbare indsatsområder og KPI’er baseret på indfrielse af aftalte mål
 • Afholde projekt- styregruppemøder for ledelsen og øvrige stakeholders i organisationen
 • Udarbejdelse fyldestgørende risikoanalyse (FMEA)
 • Planlægning, styring og facilitering af projektworkshops med nødvendige stakeholders

Din værktøjskasse

Strategiarbejde, ledelsesrapportering samt sparring med gruppefunktioner, kræver både en solid forretningsmæssig og finansiel forståelse. Det er derfor vigtigt, at du har både en bred og solid erfaring fra en lignende stilling. Helst fra en stor eller mellemstor virksomhed. Gerne fra en beslægtede branche (fødevarer, kemi eller andet), men det er ikke et krav.

Du er sandsynligvis uddannet produktionsingeniør kombineret med HD i Logistik eller Cand. Merc. Logistik eller Supply Chain med bred teknisk viden / erfaring fra produktion- og logistikoptimeringsprojekter inden for procesindustrien. Derudover skal du have solid erfaring med LEAN, OEE og FMEA.

Ligeså relevant hvis du har stået i spidsen for M&A, tenders, digitaliseringsprojekter med fokus på værdikæden og dermed hele kunderejsen og/eller omlægning af driften til anden distributionsform.

Du er faktabaseret på kommunikation både horisontalt og vertikalt i organisationen samt i din rapportering. Du er stærk til at udarbejde præsentationer til C-level. Desuden er du god til at formulere dig skriftligt, og behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Din person

 • Arbejdsom, dedikeret og med øje for detaljen
 • Ekstrovert, åben og ærlig
 • Upolitisk af natur
 • God sparringspartner
 • Evner at beherske dualitet (blue-collar og white-collar) og evner at kunne begå sig på alle organisationslag
 • Behersker dansk og engelsk, samt forstår svensk
 • Matematisk godt begavet
 • God humor

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”Søg Stilling” knappen herover.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og naturligvis i fuld fortrolighed.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Flügger group

Flügger er en international koncern med afsæt i Norden. Omsætningen er på cirka 1.850milliarder kroner. Virksomheden er børsnoteret og har mere end 1500 medarbejdere. Med rødder tilbage til 1783 var Flügger oprindelig familieejet. Hovedaktionær er danske Ulf Schnack, som overtog fra sin far i 1970. Administrerende direktør siden 1. august 2016 er Jimmi Mortensen. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment indenfor dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og maleværktøj i god malermesterkvalitet, som forhandles via detailkæden Flügger farver med mere end 500 butikker fordelt på Norden, Østeuropa og Kina. Flügger ejer halvdelen af disse.

De fleste kender kædekonceptet Flügger farver. Flügger er meget mere. Flügger er prisvinder indenfor design, og producerer trendskabende designtapeter.

Flügger er markedsleder i Danmark. Via salgsenheden DAY-System leveres produkter til dagligvareforretninger og byggemarkeder. I Danmark drives grossistkæden PP professional paint A/S. Flügger har seks fabrikker i fire lande, som producerer både værktøj, maling og designtapet. Malingfabrikkeni Kolding fra 1970 er den ældste. Tapetfabrikken i Gdansk i Polen, blev opført i 2009, er den nyeste.

Du kan få yderligere information om Flügger på www.flugger.com og på YouTube

Start: Hurtigst muligt

Lyder det som noget for dig?

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om Flügger og positionen som Senior Project Manager er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov.

Kontakt:

Partner Mia Svantemann Ramskov
Telefon: +45 2426 6670
Mail: ms@brinchpartners.dk