For EET Group søger vi en Financial Business Partner, som skal arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor analyser og regnskab. Du bliver den primære kontaktperson for udvalgte datterselskaber, som du skal bistå i forbindelse med deres månedsafslutning, herunder også sparring om operationelle og taktiske initiativer. Som en naturlig del af din funktion vil du en gang om året besøge datterselskabet.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Deltagelse i udarbejdelse af månedsafslutning og årsregnskabet i selskabet og dets datterselskaber
  • Optimering af forretningsgange
  • Analyseopgaver helt generelt, nøgletal, m.m.
  • Opfølgning på initiativer med stakeholders på tværs af koncernen
  • Deltagelse i optimerings- og projektopgaver, herunder specielt deltagelse i videreudvikling af rapporter i Targit (BI)
  • Økonomiske opgørelser og formidling af resultater

Du kommer således til at arbejde med både en række specielle analyse opgaver og en række standard opgaver indenfor financial controlling. Udover de daglige opgaver vil der også ved lejlighed være opgaver med analyse af selskaber som potentielle kandidater til opkøb.

Vi forestiller os, at du har min. tre års erfaring med financial controlling samt god erfaring med økonomi generelt.

Ønsket profil:

Du har en uddannelse på HD-R eller cand.merc. niveau, alternativt en revisionsmæssig baggrund. Du behersker engelsk i skrift og tale. Du vil få berøringsflader på tværs af hele organisationen og det er derfor vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner og trives med at bringe dem i anvendelse.

Du er en erfaren bruger af et ERP system, MS Excel.

Herudover er/har du:

  • Vedholdende, systematisk og analytisk
  • Nysgerrig og kvalitetsbevidst
  • Motiveres af selvstændigt ansvar

I en til tider hektisk hverdag er du i stand til at bevare overblikket og dit gode humør samtidig med, at du har gennemslagskraft til at sikre kvaliteten af opgaverne.

Du tilbydes:

En innovativ arbejdsplads i et professionelt marked, hvor du indgår i en dynamisk organisation, som værdsætter team-ånd og besidder en stærk vinderkultur. Du tilbydes endvidere dygtige og ansvarsfulde kolleger, der alle har en fælles vision og målsætning.

Ansættelse indledes med et introduktionsforløb, hvor du får et overordnet indblik i vores forskellige fagområder. Gage forhandles individuelt efter kvalifikationer. EET Group har en aktiv personaleforening med et stort udbud af forskellige aktiviteter.

Arbejdsstedet vil være på EET Groups hovedkontor i Birkerød, hvor du kommer til at indgå i et team på i alt fire controllers. Du får reference til Head of Financial Controlling.

Brinch & Partners varetager ansættelsesprocessen for EET Group A/S. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Partner Peter Bjerring.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om EET Group

EET Group er en af Europas førende distributører inden for IT, Overvågning & Sikkerhedsløsninger, Home Entertainment og Lifestyle Electronics.

Kerneforretningen er koncentreret om syv forretningsområder:
– Server, Computer & Printer Parts
– Mobile Parts & Accessories
– Home Entertainment & Lifestyle Electronics
– Surveillance & Security
– Professional AV & Digital Signage
– Point of Sale & Auto-ID
– Logistical Services

Virksomheden distribuerer en lang række førende mærker inden for disse produktområder. Mere end 1.000.000 varenumre fordelt på mere end 300 forskellige varemærker er repræsenteret i sortimentet.

EET Group blev grundlagt i 1986 og har i dag 32 salgskontorer i 25 lande fordelt over Europa. Koncernen beskæftiger mere end 500 ansatte, servicerer mere end 50.000 forhandlere og ekspederer mere end 1.000.000 leverancer om året. EET Group har hovedsæde i Birkerød og logistikcenter i Ballerup. EET Group er ejet af FSN Capital.

Placering: Birkerød
Start: Hurtigst muligt

Kontakt:

Partner Peter Bjerring
Telefon: +45 23 277 287
Mail: pb@brinchpartners.dk