Til at afdække markedsmuligheder og skabe forudsætningerne for etableringen af en fond med fokus på deep tech, hardware, moon shot thinking og forskningsrelaterede spin outs søger PreSeed Ventures:

Senior Business Development Manager 

Markedsafdækning – Etablering af fremtidig fond

Du får unik mulighed for at arbejde med nye teknologier og forretningsmodeller, afdække muligheder i markedet såvel som scope fundamentet for en fremtidig fond. Rollen vil favne bredt i hele etableringen af en venture-fond med fokus på startups eksempelvis indenfor hardware, deep tech, space tech, moon shot thinking og spinouts med rødder i forskningsmiljøerne, blot for at nævne nogle. Mulighederne er mange, det er netop dem, du skal være med til at identificere og vurdere.

PreSeed Ventures har, som statsfinansieret early stage investor gennem næsten 20 år, bygget en stærk rolle i det danske økosystem for tech startups. Erfaringen fra over 400 investeringer bruges nu som løftestang til at rejse deres første kommercielle venture fond, men dette er blot startskuddet til at rejse en række fonde med hver sit fokus. Mens den første fond rejses nu, skal grundlaget allerede bygges for at rejse den fond, der skal følge efter. Derfor er der brug for en Senior Business Development Manager til at identificere det helt rigtige markedspotentiale og scope for PreSeed Ventures’ fond II – der med afsæt i PreSeed Ventures erfaring og systematik skal finansiere og udvikle tech startups, gerne udsprunget af forskning og med potentiale til for alvor at have en impact på verden.

I stillingen kommer du til at være den første om bord, men du kommer ikke til at være alene eller starte på bar bund. Du bliver en del af et etableret og dynamisk miljø, hvor fokus på nye teknologier, opstartsvirksomheder og finansiering er i højsædet. I ryggen har du et visionært team med dybdegående erfaring fra VC-miljøet, som har forfinet deres systematiske arbejde med tech startups gennem mange år. Forstår du dig både på mennesker, teknologi-trends og fundraising, er dette muligheden for at forme dit eget drømmejob i det danske venture-marked.

Kan du skabe forudsætninger for en fond med fokus på forskning, deep tech og hardware?

Som Senior Business Development Manager vil du få ansvar for at afdække mulighederne og skabe forudsætninger for PreSeed Ventures fremtidige fond II. Efterfølgende vil du potentielt kunne indtage en central rolle i fondens drift og udvikling. Dit arbejde vil i første omgang indebære at:

  • Etablere og udvikle relationer til danske forskningsmiljøer, særligt forskere og andre på DTU med henblik på kommercialisering af forskning
  • Udvikle samarbejdsrelationer til nationale og internationale forskningsinstitutioner, der er førende indenfor teknologier med slagkraftig indvirkning på verden
  • Kortlægge det danske og internationale investormiljø indenfor forskningsbaserede startups
  • Potentielt medvirke til etableringen af fonden og være en central aktør i den fremadrettede drift

Teknisk og kommerciel erfaring fra venture eller startup

Der er ikke én indgangsvinkel til denne stilling, men måske har du tung ledelses- og kommerciel erfaring fra enten business development, startups, venture kapital eller private equity. Du vil med stor sandsynlighed drage nytte af at have en teknisk-relateret baggrund. Du er udadvendt og evner at drive projekter fra start til slut. Ikke mindst kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed, er du velkommen til at kontakte Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark. Alternativt kan du læse mere på http://preseedventures.dk/

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om PreSeed Ventures

PreSeed Ventures har i næsten 20 år investeret risikovillig kapital, udviklet talentfulde iværksættere og hjulpet dem med at realisere deres drømme. Med deres fintunede systematik til at uddanne, udvælge og udvikle lovende startups har de givet luft under vingerne til danske vækstselskaber som Lunar Way, Vivino og Trustpilot. Og med startupskolen PreSeed Academy uddanner de sammen med de mange erfarne iværksættere fra deres portefølje fremtidens generationer til skabe de næste danske startup-eventyr.

PreSeed Ventures er netop nu i gang med at rejse deres første kommercielle venture fond med et opportunistisk tech fokus indenfor bl.a. AI/ML, SaaS, IoT, Health, FinTech, Mobile & e-commerce og meget mere. Planen er dog, at det vil være den første af mange, og de forbereder allerede nu at etablere flere fonde med hver deres fokus i de kommende år. Heraf vil den anden fond i rækken være rettet mere mod at støtte og udvikle startups bl.a. indenfor deep tech og hardware, gerne med rødder i de danske forskningsmiljøer.

Placering: Kongens Lyngby
Start: Hurtigst muligt

Ansøgning:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via Søg Stilling knappen ovenfor.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kontakt:

Head of Research Joachim Præstmark
Telefon: +45 31481595
Mail: jp@brinchpartners.dk