Head of Finance, Hartmann Technology, Brødrene Hartmann A/S

Til Brødrene Hartmann A/S´ globale teknologicenter, Hartmann Technology, søger vi en Head of Finance, som skal arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor analyser, budgetter, forecast og project controlling.

Arbejdsopgaverne i stillingen omfatter bl.a.:

 • Som medlem af Hartmann Technology ledelsesteam, er du ansvarlig for at ledelsen til enhver tid har det finansielle overblik over enheden. Du forventes at agere ledelseskraft på projekter og i det daglige
 • Økonomistyring, herunder udarbejdelse af behovsanalyser for den samlede enhed og underliggende kostcentre
 • Styring og optimering af processer og rapportering vedr. working capital og cash-flow, herunder reservedelslager
 • Proces ansvarlig for investeringer på gruppe niveau
 • Forretnings- og procesudvikling i Hartmann Technology
 • Rapportering og finansiel opfølgning på projekter, både eksterne og interne
 • Udarbejdelsen af budgetter og forecast, herunder også strategiske forecast
 • Konsekvensberegning og undervisning af resten af teamet vedr. salgs- og leverandørkontrakter
 • Kontaktperson for Hartmann Technology til bogholderi i Ungarn og tæt samarbejde med øvrige Group Business Controlling afdelinger og Group Finance
 • Ansvarlig for koordinering og kommunikation vedr. intern afregning på interne projekter. Skulle du have erfaring med transfer pricing, vil det være en fordel

Din profil:

Som det fremgår af ovenstående er profilen relativt bred og vi søger efter en fagperson som både evner og motiveres af at fungere som en Head of Finance, såvel i det daglige hos Hartmann Technology, som på Brødrene Hartmann A/S gruppe niveau. Du kommer til at arbejde med en række operationelle, taktiske og strategiske opgaver indenfor financial controlling. Vi forestiller os, at du har min. 4 års erfaring med området samt god erfaring med økonomi generelt. Alternativt har du tidligere været leder i en økonomifunktion, men ønsker nu bevidst at være specialist indenfor dit felt. Der er ingen referencer i stillingen og selv refererer du til Senior Vice President, Hartmann Technology med funktionel reference til Group CFO.

Du har en uddannelse på HD-R eller cand.merc., alternativt en revisionsmæssig baggrund. I alle tilfælde vil det være en fordel, at du har erfaring fra industriel ordreproduktion. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med projekt organisationer samt arbejde med optimering af processer. Du vil få berøringsflader på tværs af hele organisationen og det er derfor meget vigtigt, at du besidder gode formidlingsevner og trives med at bringe dem i anvendelse. Det er nødvendigt, du behersker engelsk godt, såvel mundtligt som skriftligt.

Som person er du:

 • Vedholdende, systematisk og analytisk
 • Ekstrovert, fleksibel og proaktiv
 • Glad for (motiveres af) selvstændigt ansvar

I en til tider hektisk hverdag er du i stand til at bevare overblikket og dit gode humør samtidig med, at du har gennemslagskraft til at sikre kvaliteten af opgaverne.

Du tilbydes:

At arbejde i det globale teknologiske udviklingscenter for Brødrene Hartmann A/S. At være med til at fortsætte den globale vækst af virksomheden i et dagligt samarbejde med ledelsen og kolleger i et miljø som er præget af professionalisme og gensidig respekt. Du vil få dygtige og ansvarsfulde kolleger, der alle har en fælles vision og målsætning. Når det passer ind i et projektforløb, tilbydes du at komme på besøg på de forskellige internationale produktionslokationer.

Ansættelse indledes med et introduktionsforløb, hvor du får et overordnet indblik i vores forskellige fagområder. Attraktiv gage og ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet vil være i Hartmann Technology i Tønder.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Brødrene Hartmann A/S

Brødrene Hartmann A/S er en af verdens førende producenter og leverandører af støbepapemballage, samt førende på maskinteknologi, med produktion af emballage i otte lande og salgskontorer i 14 lande. Vi er en voksende international produktionsvirksomhed med hovedkontor i Danmark og aktiviteter i Europa, Nord- og Sydamerika, og med ambitioner om at vokse ud over disse markeder. Virksomheden er noteret på NASDAQ OMX København.

Læs mere på www.hartmann-packaging.com.

Om Afdelingen

Hartmann Technology er forretningsenheden i Brødrene Hartmann A/S, som skal sikre den teknologisk platform for både egne fabrikker og eksterne kunder globalt. Sammen med ca. 35 motiverede kolleger vil vores nye Head of Finance sikre daglig kontrol og ikke mindst kontinuerlige forbedringer på forretningsprocesserne.

Placering: Tønder
Start: Hurtigst muligt

Lyder det som noget for dig?

Brinch & Partners varetager ansættelsesprocessen. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Partner Peter Bjerring.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kontakt:

Partner Peter Bjerring
Telefon: +45 23 277 287
Mail: pb@brinchpartners.dk