Kunne du tænke dig et job der giver mening, og hvor du gør en forskel? Vil du arbejde for en organisation, der har ambitioner om at være internationalt førende inden for Sundhed og sundhedsservice?

Hvis ja, så vil vi meget gerne møde dig.

Om jobbet

Du bliver en del af ledelsen i Center for IT, Medico og Telefoni og som chef for SP-Klinik med fire mellemledere med i alt 110 ansatte, bliver du ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle Sundhedsplatformen for at sikre optimal støtte til det kliniske personale på regionens 7 hospitaler og dermed skabe værdi for patienterne.

Sundhedsplatformen er ved at overgå fra at være et program til at være en applikation i normal drift. Det stiller andre krav til styringsmodellen, både i relation til hospitalerne og til leverandørerne.

Du og dit team bliver ansvarlig for at forestå transformationen til professionel application management af Sundhedsplatformen, herunder at sikre kvalitet i de løbende opgraderinger og forbedringer af Sundhedsplatformen.

Du tager ejerskab for at sikre transparens i enhedens services og anvendelse af kapacitet med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for, at hospitalernes vigtigste behov kan prioriteres.

Der er tale om en spændende og kompleks ledelsesopgave, hvor mange interessenters konkurrerende behov skal håndteres samtidig med, at du forstår at motivere chefer og medarbejdere i enheden.

Dine kvalifikationer

Vi ønsker en erfaren leder af ledere, som har stået i spidsen for etablering eller transformation af IT-organisationer til at være effektive og forretningsnære.

På det personlige plan er du i stand til at håndtere et stort ansvarsområde uden at miste overblikket. Du følger op på og coacher dit team. Du er fortrolig med stakeholder management på alle niveauer, og du sikrer dermed det bedste grundlag for at prioritere opgaverne i dit team, så brugerne oplever mest mulig værdi.

Du trives i et dynamisk og foranderligt miljø, og du går selv forrest som den bedste ambassadør for forandringer.

Du er en ægte holdspiller, du tænker strategisk og du er stærk på at eksekvere. Du har en god forståelse for, hvordan teknologi kan skabe værdi for brugerne i sundhedssektoren.

Du er entusiastisk, initiativrig og har en god portion humoristisk sans.

Vi tilbyder

  • Et meningsfuldt, spændende og udfordrende job i en ambitiøs organisation.
  • Mulighed for at påvirke strategi og operations som en vigtig spiller i regionens IT-ledelse.
  • Dygtige og engagerede kolleger.

Stillingen refererer direkte til vicedirektør Pia Kopke, Center for IT, Medico & Telefoni (CIMT).

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden har en vision om at være den grønne og innovative metropol med høj vækst og livskvalitet samt et sammenhængende sundhedsvæsen på internationalt topniveau. Med over 40.000 ansatte og et budget på ca. 40 mia. kr. er Region Hovedstaden en af landets største arbejdspladser. Regionen løfter en lang række væsentlige velfærdsopgaver for de godt 1,8 mio. indbyggere i regionen.

For mere information: www.regionh.dk

Placering: København
Start: Hurtigst muligt

Lyder det som noget for dig?

Ansættelsen sker i samarbejdet med Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Partner Kristian Molbech.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kontakt:

Partner Kristian Molbech
Telefon: +45 3054 0059
Mail: km@brinchpartners.dk