Chefkonsulent til kunderådgivning og vejledning.

Er teknologi, digitalisering og lysten til at passe på miljøet lige dig?
Så er her en fantastisk mulighed for indflydelse og udvikling.

Hvorfor Blue North?
Som chefkonsulent referer du til virksomhedens direktør og bliver en del af en moden start-up virksomhed, som har bevist sin særlige berettigelse i markedet for miljøbeskyttelse gennem dataopsamling og -behandling.

Du kommer helt tæt på ledelsen og får indflydelse på de forretningsmæssige beslutninger, mens du kan bane vejen for din egen videre udvikling i takt med virksomhedens.

Vil du med på holdet og bidrage til væksten i en virksomhed med stort potentiale, sund økonomi og et stærkt finansielt bagland, så læs du bare videre…

Dine opgaver og udfordringer
Du planlægger i høj grad selv din hverdag og din væsentligste opgave er dialog med kunderne.
Her vejleder og hjælper du med forslag og løsninger til dataopsamling, som kan sikre dem den optimale værdi af deres indsatser ifm vedligehold og renovering af anlægsaktiver indenfor bl.a. vandmiljø. Du hjælper simpelthen ikke bare med sikre miljøet, men også med, at vores skattepenge og vandafgifter m.m. udnyttes bedst muligt.

Der er tale om en rådgivende salgsrolle med en høj grad af udadvendte aktiviteter rettet mod kunderne og med fokus på at prioritere de netværksopbyggende og relationsskabende aktiviteter som katalysator for det mulige salg.
Du vil derfor ikke blive mødt af konkrete salgs- og resultatmål, men i stedet vurderes du på dine præstationer og din udviste adfærd. Det betyder så til gengæld, at du kan forvente, at virksomheden vil understøtte din udvikling, så du altid har forudsætningerne for at yde dit bedste for holdet.

Du vil skulle begå dig på flere niveauer hos kunderne som f.eks. kan være indenfor spildevand, energi, fjernvarme og større industrivirksomheder, idet der vil være behov for kontakt med forskellige funktioner fra tekniker til leder og beslutningstager.

I hverdagen holder du dig opdateret på relevant fagstof og nye regler og har en naturlig interesse i at arbejde med værdien i digitalisering og dataopsamling ift miljø- og klimatiltag.

Det er vigtigt at arbejde med forståelsen af kundernes opgaver og udfordringer ift bl.a. økonomiske resurser for der igennem at kunne fostre de rigtige ideer og den nødvendige information.

Du arrangerer og afholder gerne seminarer for kunder og samarbejdspartnere og er i stand til også at udarbejde business cases til kunder samt ift egne tiltag/initiativer til fremme af forretningen.

Som du nok kan læse dig til, så er det vigtigt, at du har en god portion tålmodighed, og kan lide det lange seje træk der skal til, inden en mulighed kan konverteres til en ordre.

Om dig
For os er det ikke din uddannelse der som sådan er relevant.
Din erfaring kan være med afsæt i det digitale, anden teknologi eller det miljømæssige, men med det fokus og den fællesnævner, at du har viden om produkter eller løsninger, der kan bidrage til at beskytte vores miljø og klima.

For os er det til gengæld absolut nødvendigt, at du har 3-5 års dokumenteret og relevant succes med rådgivende/vejledende salg. Meget gerne ift det offentlige og har du allerede erfaring med DaaS, er det en fordel.

Ligeledes er du god til at tilegne dig ny viden gennem læsning af fagstof og den information du opsamler i markedet.

Du har en god projektforståelse og vil trives med at skulle være på én gang analytisk og kreativ for spotte mulige tværgående samarbejdsprojekter i og udenfor huset for der igennem også at sikre den optimale udnyttelse af løsninger og aktiver. Du kan således ”projektudvikle” på selv spæde idéer og følge opgaver til dørs.

Det er naturligt for dig at udvikle dine egne arbejdsområder og du er holdspiller med et godt drive, som let samarbejder med andre både internt og eksternt.

Vi ønsker os en stærk formidler i både skrift og tale på dansk og engelsk og så arbejder du naturligt med Officepakken og andre forretningsværktøjer.

For dig
Der hersker en værdibaseret kultur med fokus på sund forretning og mennesker, hvor der er en vilje og beføjelser til det ansvar som gør en positiv forskel.

Udover et højt fagligt niveau er virksomheden præget af en uformel tone og professionel tilgang og med løsninger af høj kvalitet der understøtter de politiske rammer med løsninger af høj kvalitet.

Attraktive ansættelses- og arbejdsvilkår i en nichevirksomhed med meget stort markedspotentiale

Masser af indflydelse, korte beslutningsveje, højt humør og godt arbejdsklima i helt nye lokaler tæt på motorvejen ved Middelfart.

En meget involverende ledelse og et stærkt økonomisk fundament for den forestående opskalering af virksomheden.

Din ansøgning
Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Blue North, er du velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen.

Vi ser derfor meget frem til snarest at modtage din motiverede ansøgning og CV via “Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Blue North

Blue North er en ingeniørvirksomhed som er etableret i 2014, med speciale i klimatilpasset måleudstyr og dataopsamling og databehandling.

Blue North leverer DaaS (Data as a Service) der bl.a. er med til at sikre bedre forudsætninger for rent vand i haner og vandmiljøer til gavn for jordens befolkning, dyr og planter. Data bruges bl.a. til klimaplaner, hydrauliske modeller og LAAR-registrering (Loal Afledning Af Regnvand) samt til optimering af vedligehold og renovering.

Blue North arbejder efter værdier som ordentlighed, troværdighed, ansvarlighed og kvalitet i alle sammenhænge, hvilket er en medvirkende faktor til deres stærke positionering i markedet.

For mere information: www.bluenorth.dk

Placering: Middelfart
Deadline: Ansøgningsfrist 16/6 – vi indkalder og afholder samtaler løbende.

Kontakt:

Partner Kurt Larsen
Telefon: +45 5364 6408
Mail: kl@brinchpartners.dk