Til at understøtte den igangværende vækst i Danmark søger Zenegy en talentfuld og passioneret Account Manager til deres afdeling i Hørsholm.

Account Manager – Zenegy

Kan du sælge et innovativt HR- og lønsystem?

Hvorfor Zenegy?
Som Account Manager bliver du en del af en unik og anderledes startup og du vil være med til at drive og optimere salget af virksomhedens innovative løsninger. Da Zenegy er en startup i kraftig vækst og klar til det næste niveau, vil du som Account Manager få en vigtig rolle i at skulle være med til eksekveringen af den fremtidige salgsstrategi. I rollen som Account Manager bliver du en del af et professionelt og super engageret team, du vil få erfarne sælgere omkring dig i en startup virksomhed, som vægter kulturen og fællesskabet højt.

Dit ansvar:
I tæt samarbejde med Salgschefen bliver du en aktiv del af den fremtidige vækst med fokus på løsningssalg til B2B segmentet. Dette vil bl.a. indebære:

  • Ansvar for salg til segmentet af kunder med 1-50 medarbejdere.
  • Identificere nye salgsleads vha. inhouse og eksterne samarbejdspartnere.
  • Skabe den første kontakt til nye kunder.
  • Salg via online/fysiske demos af systemet.
  • Outbound call til potentielle kunder som henvender sig og som har signed up.

Om dig:
Du har formentligt erfaring med salg fra enten start-up verdenen eller salg af IT-løsninger til SMB-segmentet, hvor du har vist, at du har drive og evner at lukke salget. Alternativt kan du også have færdiggjort et relevant studie, haft et relevant studiejob og ønsker at arbejde med salg. Du har flair og interesse for IT, og du er udadvendt og evner at formidle og kommunikere med folk på flere niveauer. Som person trives du i en vækstvirksomhed, kender værdien af at være fleksibel, og du elsker at lukke salget.

Ansøgning:
Zenegy samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Zenegy, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark.

Vi ser  meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Zenegy

Siden 2017 har Zenegy arbejdet mod at bane vejen for en helt ny generation af løn og HR- software. Zenegys software gør op med det klassiske løn setup, og bevæger sig i stedet på en åben platform af innovation, integration og brugervenlighed. Med Zenegys HR-løsninger skabes sammenhæng mellem løn og HR i virksomheden og arbejdsgangene optimeres ved at samle begge funktioner i ét system.

Zenegy er en dynamisk og hurtigt vækstende SaaS virksomhed, som for nyligt har etableret et større partnerskab med Danske Bank, og i takt med denne udvikling søger de nu ud over de danske grænser.

For mere information: www.zenegy.com

Placering: Hørsholm
Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Kontakt:

Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark
Telefon: +45 31481595
Mail: jp@brinchpartners.dk