Zenegy har en ambitiøs vækststrategi og til at understøtte den igangværende vækst søger Zenegy en talentfuld og passioneret kollega til Customer Success Coordinator til deres team i Hørsholm.

Customer Success Coordinator – Zenegy

Kan du sikre høj service for både nye og eksisterende kunder?

Hvorfor Zenegy?
Med reference til Support Manageren bliver du en vigtig del af servicering og onboarding af vores kunder. Antallet og størrelsen på kunder er i stor vækst, og man vil i denne rolle være med til at hjælpe disse med opsætningen og navigationen i Zenegy’s lønsystem. Jobbet giver en unik mulighed for at være med på en vækstrejse, og du vil blive en del af en hverdag med mange forskellige og spændende opgaver med rig mulighed for ansvar. Du bliver derudover en del af et professionelt og engageret team i en startup virksomhed med mange års erfaring, som vægter kultur og fællesskab højt.

Dit ansvar:
I samarbejde med kollegaerne i Supportteamet får du ansvaret for de indgående henvendelser fra vores kunder. Dette kan både være ift. support af eksisterende kunder men også onboarding og vejledning af nye kunder. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Onboarding af nye kunder i Zenegy
  • Hjælpe nye kunder i gang via telefon og chat
  • Udarbejdelse af supportvejledninger
  • Udarbejdelse af supportvideoer
  • Ad hoc-opgaver

Om dig:
Du har erfaring med og brænder for at levere en fantastiske kundeoplevelse og er klar til at springe ud i et væksteventyr, hvor service og support er et essentielt element og fundamentet for væksten. Som person er du udadvendt, åben, pligtopfyldende og har et udpræget servicegen. Du trives med tal, elsker ny teknologi og du er klar til at træde ind i en alsidig rolle, hvor der både er fokus på personlig og professionel udvikling men også på gode forhold og det at man skal have det sjovt i processen.

Ansøgning:
Zenegy samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Zenegy, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark.

Vi ser  meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Zenegy

Siden 2017 har Zenegy arbejdet mod at bane vejen for en helt ny generation af løn og HR- software. Zenegys software gør op med det klassiske løn setup, og bevæger sig i stedet på en åben platform af innovation, integration og brugervenlighed. Med Zenegys HR-løsninger skabes sammenhæng mellem løn og HR i virksomheden og arbejdsgangene optimeres ved at samle begge funktioner i ét system.

Zenegy er en dynamisk og hurtigt vækstende SaaS virksomhed, som for nyligt har etableret et større partnerskab med Danske Bank, og i takt med denne udvikling søger de nu ud over de danske grænser.

For mere information: www.zenegy.com

Placering: Hørsholm
Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Kontakt:

Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark
Telefon: +45 31481595
Mail: jp@brinchpartners.dk