Zenegy har en ambitiøs vækststrategi og til at understøtte den igangværende vækst, søger Zenegy en talentfuld og passioneret Head of Design til deres afdeling i Hørsholm.

Head of Design – Zenegy

Kan du designe apps og webapplikationer og gøre Zenegy’s løn- og HR-system endnu mere intuitivt?

Hvorfor Zenegy:
Som Head of Design træder du ind i en virksomhed i stor vækst, og du vil med det samme have muligheden for at påtage dig ansvar og få indflydelse på hele design og UX-delen af platformen og websitet. Da Zenegy er en start up, vil der være plads til at udforme og influere hele tankegangen og set-uppet bag Zenegy, hvor deres key selling points er: Smukt og brugervenligt design baseret på de nyeste teknologier indenfor web, mobil og api’er. Derudover vil du som Head of Design blive del af hele processen fra idegenerering til eksekvering. Zenegy fokuserer og arbejder agilt og bruger mange ressourcer på, at UX-arbejdet bliver eksekveret så præcist og effektivt så muligt.

Head of Design bliver en del af et professionelt team i en startup virksomhed med mange års erfaring, som vægter kultur og fællesskabet meget højt.

Dit ansvar:
I samarbejde med virksomhedens ledelse og design team får du ansvaret for at videreudvikle og optimere deres platform, samt mobil apps, og være med til at designe de fremtidige løsninger, med stort fokus på brugervenlighed. Du skal levere design og bliver en del af idegenereringen, konceptudviklingen og er med til at føre disse ud i livet.  Derudover vil denne rolle indebære:

  • At have ansvaret for designe og videreudvikle virksomhedens identitet.
  • Udover det overordnede ansvar for at videreudvikle apps og webapplikationer, at være en del af UX-udviklingen på virksomhedens egen hjemmeside.
  • At indgå i tæt samarbejde med virksomhedens udviklere.
  • At indgå i tæt samarbejde med bl.a. supportteamet for at forstå kundernes behov og skabe den fornødne brugervenlighed og interaktive designs.
  • At nytænke og generere ideer til hvordan tekst, sprog, det visuelle og interaktionen skal foregå og kommunikere dette til resten af virksomheden, så alle er indforstået med det.

Du vil referere til Zenegy’s CEO og founder Jes T.S. Brinch, som har solid erfaring inden for udvikling af digitale platforme.

Om dig:
Du er født med stærkt design DNA og har som minimum et par års erfaring med UX- og UI-design enten i en startup eller via din egen virksomhed, kan fremvise en flot portfolio, og du har højst sandsynligt erfaring fra en lignende startup, fintech virksomhed eller lignende, og har bevist at du kan agere i disse miljøer. Som person er du en håndværker, der kan levere design på højt niveau, derudover kreativ, proaktiv og ikke bange for at få fingrene ned i maskineriet. Du har forståelsen for, hvordan en udvikler på bedste vis modtager et design, og du evner at kunne se en sammenhæng imellem denne og selve UX og UI-delen.

Zenegy samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Zenegy, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark.

Vi ser  meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Zenegy

Siden 2017 har Zenegy arbejdet mod at bane vejen for en helt ny generation af løn og HR- software. Zenegys software gør op med det klassiske løn setup, og bevæger sig i stedet på en åben platform af innovation, integration og brugervenlighed. Med Zenegys HR-løsninger skabes sammenhæng mellem løn og HR i virksomheden og arbejdsgangene optimeres ved at samle begge funktioner i ét system.

Zenegy er en dynamisk og hurtigt vækstende SaaS virksomhed, som for nyligt har etableret et større partnerskab med Danske Bank, og i takt med denne udvikling søger de nu ud over de danske grænser.

For mere information: www.zenegy.com

Placering: Hørsholm
Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Kontakt:

Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark
Telefon: +45 31481595
Mail: jp@brinchpartners.dk