Til at understøtte vores fortsatte vækst, søger vi nu en Researcher til vores kontor i København og en Researcher til vores kontor i Aarhus.

Researchere – Search & Selection
Studiejob – København & Aarhus

Ekstrovert og struktureret researcher 
Som researcher vil du være ansvarlig for at generere et felt af potentielle kandidater til de stillinger, du er tilknyttet. Dette indebærer search via relevante netværk, samt den indledende kontakt til kandidater, med det formål at afdække, hvorvidt der er et match i forhold til den konkrete stilling. I samarbejde med konsulenten vil du ligeledes deltage i udarbejdelsen af profilanalysen og stillingsbeskrivelsen, samt deltage i udvalgte interviews. Derudover vil du deltage i koordineringen af administrative opgaver, omfattende f.eks. tests, mødebooking og korrekturlæsning. Du får således mulighed for at være en del af hele processen, fra den indledende analyse, over interviews og tests, til den endelige afslutning af opgaven.

Som researcher vil du få indsigt i vores kunders organisatoriske opbygning, strategi og tilgang til HR-management og du vil samtidig få en bred berøringsflade i dansk erhvervsliv. I takt med at du opbygger erfaring, vil du få mulighed for at sparre med konsulenten omkring relevante kandidaters faglighed og relevans ift. specifikke jobs.

Du bliver del af et kompetent og kundeorienteret team
Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, kompetente kollegaer, studierelevante problemstillinger, samt muligheden for at etablere et bredt netværk i erhvervslivet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter i både København og Århus, hvor du vil stifte bekendtskab med forskellige brancher og kunder. Samtidig er der mulighed for en fleksibel planlægning af din arbejdstid, så du har mulighed for at passe dine studier ved siden af jobbet.

Din baggrund
Du er sandsynligvis i gang med dit sidste år på bacheloren eller lige påbegyndt din kandidatuddannelse. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og social. Du evner at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor humor og kundetilfredshed er i fokus. Samtidig er du analytisk og tillidsvækkende, og har let ved at skabe kontakt til mennesker.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om stillingen og udfordringerne er du velkommen til at kontakte Research Consultant Joachim Bybjerg Præstmark.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvilket kontor ønsker du at søge hos?

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Brinch & Partners

Brinch & Partners er en landsdækkende konsulentvirksomhed med fokus på Search & Selection og med kontorer i København og Aarhus. Vi er kendt for vores evne til at forstå vores kunders forretning og for at udvikle og fastholde langvarige kunderelationer gennem en direkte, uhøjtidelig og professionel sparring. Vi har gennem de seneste 10 år etableret os som en væsentlig aktør på det danske marked og er netop indtrådt i det internationale netværk IMSA SEARCH. Du kan læse mere om os på henholdsvis www.brinchpartners.dk og imsa-search.com.

Placering: København & Aarhus
Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Kontakt:
Research Consultant
Telefon: +45 3148 1595
Mail: jp@brinchpartners.dk