Er du ambitiøs og ønsker at deltage direkte i Danmarks grønne energiomstilling ved at sikre den bedst mulige afsætning af elproduktionen fra mere end 3.000 danske vindmøller? Så har vi brug for dig som Portfolio Manager.

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af Vindenergi Danmarks marketsteam, som har ansvaret for de handelsrelaterede opgaver i Vindenergi Danmark. Du tilbydes et job, hvor du vil blive oplært i at handle og rådgive i et kompleks internationalt elmarked med produkter og begreber som: strøm-futures, vindprofil, volumenfleksibilitet, strømcertifikater m.fl. Du vil i denne rolle arbejde tæt sammen med et kompetent team samt opnå international erfaring på et højt kommercielt niveau.

Dine arbejdsopgaver vil være:

Dit fokusområde vil være det danske elmarked og strømpriserne på Nord Pool, Nasdaq og råvarepriser på alverdens børser, som følges og analyseres via diverse internationale nyhedsformidlere såsom Thomas Reuters Eikon, Montel m.fl. I rollen som Portfolio Manager vil dit primære ansvar være at håndtere kunderådgivning til mølleejere og handel  af strømproduktion via internationale handelspartnere. Derudover vil du bl.a. skulle arbejde med:

  • Certifikathandel direkte til internationale handelspartnere i hele Europa
  • Prisberegning, udbud og tilbudsgivning
  • Markedsovervågning samt nyhedsbreve
  • Direkte kunderådgivning vedr. handel og marked
  • Risiko-og resultatovervågning
  • Udføre analyser og databasevedligehold
  • Præsentation af marked og analyser ved kundeseminar og lign.

Din profil:

Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund som cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende. Du er enten ved at afslutte din uddannelse til sommer, nyuddannet eller har arbejdet nogle år og evner at være analytisk, forstår komplekse problemstillinger og og har god evne for let at viderekommunikere disse på flere niveauer. Du har stærke kompetencer indenfor BI, er superbruger af MS Excel og har kendskab til databaser som fx SQL. Du er proaktiv, velorganiseret og trives med udvikling og optimering.

Vil du være med til at deltage direkte i Danmarks grønne omstilling?

Så send din ansøgning snarest muligt.

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Vindenergi Danmark, er du velkommen til at kontakte Partner Peter Bjerring på +45 23 277 287 eller Research Consultant Joachim Præstmark på + 45 31481595. 

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Vindenergi Danmark

Vindenergi Danmark er et andelsselskab for ejere af vindmøller og er Danmarks største elhandelsselskab for vedvarende energi. Som uafhængigt elhandelsselskab arbejder Vindenergi Danmark for, at deres andelshavere får den bedst mulige afregning for den energi, der produceres på deres vindmøller. Vindmøllerne hos Vindenergi Danmark producerer årligt 18% af al den strøm, der forbruges i Danmark. Vindenergi Danmark omsatte i 2018 for 1,6 milliarder kr.

For mere information: www.vindenergi.dk
Placering: Aarhus
Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Ansøgning:

Vi ser  meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg Stilling” knappen herover.

Kontakt:
Partner Peter Bjerring
Telefon: +45 23 277 287
Mail: pb@brinchpartners.dk