Projektleder, New Product Development 

Vær med til at tage ambitiøs og dynamisk vækstvirksomhed til næste niveau

Altiflex blev stiftet i 2004 og udvikler og producerer interimsaflukninger til byggeriet, i forbindelse med nybyggeri og renovering. Virksomhedens løsninger – ALTIFLEX-SYSTEMET – skaber bedre isolering og arbejdsforhold og er mere miljørigtige end traditionelle løsninger, som indebærer store mængder affald og højt energiforbrug. Produkterne er patenteret og i øvrigt unikke i markedet. Altiflex har en solid markedsposition og er i gang med at ekspandere kraftigt nationalt såvel som internationalt. I den strategiske plan indgår at udvikle næste generation produkter og dit primære ansvar bliver at udvikle og implementere en stage-gate model samt udvikle næste generation Altiflex løsninger. Er du klar til en fantastisk og udfordrende rejse, hvor Altiflex vil udvikle sig markant. Er du visionær, og besidder du entreprenørgenet til at drive den nødvendige udvikling har vi jobbet til dig.

Se mere om Altiflex’ løsninger her: https://www.youtube.com/watch?v=f0t_pI0P6_s og på www.altiflex.dk

Bredt NPD projektleder ansvar
Altiflex er en mindre virksomhed som bobler af entreprenørånd samt lyst, kreativitet og drive til at skabe massiv vækst på de danske og internationale markeder. Dit primære ansvar bliver i et tæt samarbejde med direktionen, at drive projekter til udvikling af en ny generation af produkter. Ved siden af denne opgave, som absolut kommer til at tage hovedparten af din tid, kommer du i berøring med mange stakeholders som leverandører, salg og marketing. Dine daglige arbejdsopgaver dækker:

  • Udvikling og implementering af robust full life cycle stage-gate model
  • Håndtering af projekter til udvikling af produkter der er lettere, har højere isoleringsevne samt hurtigere og nemmere kan monteres
  • Give input til marketing med henblik på content development, value proposition etc. – fokus på hvordan kunderne bedre kan drive deres forretning med produkter fra Altiflex
  • Undervise og træne sælgerne i produkternes funktionalitet og anvendelsesmuligheder samt værdi for kunderne
  • Sparre med salg og marketing om udvikling af kommende generationer af Altiflex produktportefølje på baggrund af de kunde insights som salg og marketing har indsamlet

Som NPD projektleder vil du opleve en stærkt afvekslende dagligdag i et ambitiøst miljø med flad organisationsstruktur, hvor dine ideer til udvikling af forretningen vil blive lyttet til.

Erfaren NPD projektleder, der evner at sætte sit præg på fremtidens Altiflex
Du har omfattende erfaring med at arbejde ud fra en stage-gate model og du har kompetencerne til at udvikle og implementere sådan en model tilpasset behovet i Altiflex. Derudover er det helt centralt, at du har relevant erfaring med at drive projekter til produktudvikling. Uddannelsesmæssigt er du sandsynligvis ingeniør, fx bygningsingeniør, eller fx en baggrund som bygningskonstruktør. Har du en projektlederuddannelse er det en fordel men ikke et krav. Har du erfaring med at samarbejde med salg og marketing er det en fordel. Derudover er du en person som har:

  • Lyst og drive til at sætte dit tydelige aftryk på en virksomhed med stort potentiale
  • Analytisk, struktureret og metodisk tilgang til dit arbejde
  • Indsigt i byggebranchen og viden om byggetekniske forhold er en fordel

For den rette person vil der være meget gode udviklingsmuligheder i Altiflex.

Ansøgning:
Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Altiflex, er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed.

Vi ser derfor meget frem til at modtage dit CV snarest ved at klikke på“søg stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Kontakt:
Partner Arne Kyed
Telefon: +45 29702031
Mail: ak@brinchpartners.dk