Teamleder Field Service – vil du være med til at udvikle Fortum Waste Managements ydelser inden for håndtering af farligt affald?

Vil du være en del af et engageret og miljøfokuseret team i en nordisk virksomhed, og har du en baggrund med ansvar for planlægning og koordinering af mindre teams, gerne kombineret med flere års erfaring med affald-/farlig affaldshåndtering? Har du lyst til at arbejde som Teamleder Field Service og være med til bistå virksomheder og organisationer med on-site håndtering af deres farlige affald? Så har vi en spændende nyoprettet stilling til dig med geografisk fokus på hele Danmark.

Dine opgaver og udfordringer
Med reference til chefen for Supply Chain Management bliver din primære opgave at stå i front for den løbende koordinering og gennemførelse af oprydningsopgaver inden for håndtering af farligt affald og almindeligt affald relateret hertil. Opgaverne strækker sig fra lokaliteter, hvor Fortum har eget personale ansat på kundens sites til abonnements løsninger, hvor Fortum løbende pakker og transporterer farligt affald væk til videre behandling og til mindre og store ad hoc oprydningsprojekter. Derudover er du med til løbende at optimere hele flowet fra indsamlingen hos kunden til overdragelsen til destruktion på Fortums anlæg. Du deltager ikke i selve salget af løsningerne, men har en tæt koordination med salg for at sikre rentabilitet i de forskellige projekter.

Herunder:
– Implementere og udbygge Field Service processer i hele Danmark
– Planlægge og koordinere services hos kunderne
– Sikre høj kvalitet i Field Service, med fokus på profitabilitet og sikkerhed
– Lede teams af specialister, både udkørende og fast stationerede hos kunder, på forskellige
geografiske lokaliteter
– Koordinere og deltage i planlægningen af større rensnings projekter
– Sikre højt fokus på sikkerhed, gennemføre sikkerhedsbriefinger og audits hos
underleverandører
– Selv deltage som back-up i de operationelle opgaver ifm. sygdom og ferie
– Udvikle og lede et netværk af underleverandører
– Arbejde med løbede udvikling af materielt og operationel udstyr sådan, at opgaver kan løses med de bedste forudsætninger
– Optimere planer for eksekvering af Field Service med fokus på kvalitet, sikkerhed,
omkostninger og tidsforbrug

Dine teams vil dække hele Danmark, hvorfor der kan forventes en del indenrigs rejseaktivitet og enkelte rejsedage til Sverige/Finland ifm. vidensdeling inden for farlig affaldshåndteringsløsninger.

Dine kvalifikationer
Du har forventeligt en mellemlang uddannelse og har arbejdet med håndtering af affald/farligt affald. Dette er kombineret med nogle års erfaring som koordinator/leder for et mindre team, hvor du har lært, hvordan man motiverer medarbejdere og, hvordan man planlægger og optimerer driftsopgaver enten fra det private eller offentlige erhvervsliv. Du har nu lyst til at arbejde hos en markant spiller inden for fremtidens onsite-løsninger med fokus på håndtering af farligt affald og yde professionel sparring og rådgivning, som kommer både miljø og forretning til gavn.

Du evner at arbejde selvstændigt, bevare overblikket i en travl hverdag og forstår vigtigheden af god planlægning. Du evner at motivere dine medarbejdere, have fokus på at skabe de rigtige løsninger for kunderne, samtidig med at du har et konstant fokus på sikkerhed. Du er struktureret og sætter en ære i at levere de aftalte ydelser indenfor aftalte rammer, samt levere relevant og professionel sparring hos kunderne. Samtidig er du en teamplayer med et stort drive, som let samarbejder med andre både internt og eksternt. Du er ligeledes klar på at deltage i de operationelle opgaver ifm. ferier og sygdom. Du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale, samt har en forståelse for de øvrige skandinaviske sprog.

Dine muligheder
Miljøet er i Fortums DNA. De tror på at udvikle mennesker, og de støtter dette ved at dele viden, delegere ansvar og investere i mennesker, der stræber efter at gøre en forskel. Fortum tilbyder spændende og relevante udfordringer, samt gode muligheder for at påvirke din egen hverdag.

Udover et højt fagligt niveau med mange stærke og engagerede faggrupper er de præget af en uformel tone og professionel tilgang. De værdsætter et konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne partnere, således at man sikrer fremtidssikrede løsninger af en høj kvalitet inden for de politiske rammer, der er på området.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Fortum 

Fortum er en finskejet energi-koncern, som har ca. 9.000 ansatte globalt i Norden, Rusland, Baltikum, Polen, Tyskland og Indien. Fortum Recycling & Waste A/S er en del af det nordiske forretningsområde ’Recycling & Waste’, som beskæftiger i alt ca. 700 medarbejdere – heraf ca. 180 i Danmark. Omsætningen i Danmark var i 2017 ca. 400 mio. kr.  Virksomheden har fjernet risici for industrien i Danmark i over 40 år via de bedste, tilgængelige teknikker for affald-til-energi (B.A.T.). Fortum Recycling & Waste skaber værdi via el, fjernvarme, olieprodukter, metaller og andre nyttige ressourcer.  Sammen med sine kunder arbejder Fortum Recycling & Waste for en renere verden baseret på cirkulær økonomi. Kundernes miljøeffektivitet øges gennem omfattende services og totalløsninger som håndterer, genanvender og slutbehandler kompliceret og farligt affald. Virksomheden skaber værdi for bl.a. fremstillings- og procesvirksomheder, den maritime industri (havne og offshore), universiteter, hospitaler, indsamlingsvirksomheder og værksteder. Fortum Recycling & Waste har i Danmark en samlet behandlingskapacitet til farligt affald på ca. 300.000 tons. Anlæg, kontrolsystemer og services er certificerede efter standarderne ISO 9001 for kvalitetskontrol, ISO 14001 for miljøledelse og OHSAS 18001 for sikkerhed.” Fortum har modtageanlæg i Nyborg, Aarhus, Esbjerg og København.

For mere information: https://www.fortum.dk/

Placering: Danmark

Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Ansøgning:
Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Fortum, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen på +45 7020 2328.  Du kan læse mere om Fortum på fortum.dk. Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Kontakt:
Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 27847405
Mail: jc@brinchpartners.dk