SME indenfor IT & Automatik i GMP regulerede miljøer

Opgaven
Til nyoprettet afdeling i København leder vi efter en særdeles dygtig og erfaren konsulent, som har lyst til at være med til at opbygge og arbejde i et team af ligesindede med fokus på at levere ydelser af høj kvalitet, etablere og vedligeholde langsigtede kunderelationer, samt sikre løbende opkvalificering og vidensdeling i teamet.

De konkrete opgaver vil typisk ligge inden for projektledelse og rådgivning i forbindelse med:

  • Projektering
  • Risikovurdering
  • Kravspecificering
  • Indkøring, test og kvalificering af IT systemer og automatiseret produktionsudstyr

Opgaverne vil ligge indenfor IT & Automatiksystemer, infrastruktur, automatiseret produktionsudstyr, samt procesoptimering og -beskrivelse. Du vil varetage klienternes interesser internt såvel som overfor eksterne leverandører.

Passion for det, du arbejder med?
Vi leder efter en kollega, der, lige som os, er passioneret og dedikeret for arbejdet med IT & Automatik. Du går til enhver opgave med præcision og et ønske om at levere en høj kvalitet indenfor de givne rammer. Det betyder også, at du udfordrer etablerede metoder/beslutninger, hvis det er nødvendigt for at løse opgaven bedst muligt.

Vi lægger meget stor vægt på en åben og ærlig dialog. Samtidig sætter vi en stor ære i at holde, hvad vi lover.

Du har forventeligt en uddannelse som BSc/MSc i IT, Automatik, Elektronik eller lignende. Du har minimum 5 års praktisk/projektleder-erfaring med kravspecificering, test og validering og/eller drift af IT & Automatik-systemer og automatiseret produktionsudstyr i GMP regulerede miljøer.

Du har muligvis selv programmeret en eller flere typer af PCS/PLC/SCADA/MES-systemer og har gerne hands-on erfaring med et eller flere af følgende områder:

  • GAMP5, V-modellen, 21 CFR part 11, EU Annex 11 og dataintegritet

Det vil endvidere være en stor fordel, hvis du har eller har haft ansvaret for at forberede og få godkendt audits.

Teamet
Du bliver en del af et nyetableret team, som er drevet af fokus på høj faglighed, høj kvalitet og langvarige relationer med såvel kunder som samarbejdspartnere. Derfor har vi – udover de ovennævnte områder, også stort fokus på løbende efteruddannelse og træning og ikke mindst tager vi os tiden til at sparre med og lære fra hinanden.

Du får spændende projekter på forskellige sites, ved forskellige klienter og bliver en vigtig del af en nytænkende, dynamisk virksomhed med en flad organisation og korte beslutningsveje.

Ansøgning:
Ansættelsesprocessen gennemføres i samarbejde med Brinch & Partners og hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Susanne Holse på sh@brinchpartners.dk eller +45 2989 4900.

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg Stilling” knappen herover.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Genau & More

Genau & More er en dansk værdibaseret ingeniør- og konsulentorganisation, som har specialiseret sig i at levere ekspertrådgivning til virksomheder, som producerer og leverer medicin eller medicinsk udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Henrik Johanning og forretningsgrundlagets kerne er, at levere ydelser af særdeles høj kvalitet med det formål, at få IT & Automation til at fungere som tilsigtet og med en tilfredsstillende kvalitet, for i sidste ende at sikre patientsikkerheden. Fokus for Genau & More er således at bruge vores ekspertise til at hjælpe virksomhederne med at levere den højeste kvalitet og en fejlfri produktion. Naturligvis altid indenfor de til enhver tid gældende internationale og nationale regler og standarder.
Genau & More leverer konsulentydelser indenfor validering, projektledelse, management consulting og undervisning og arbejder for en række store danske virksomheder. Se gerne mere om Genau & More her.

Placering: København

Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Kontakt:
Partner Susanne Holse
Telefon: +45 29894900
Mail: sh@brinchpartners.dk