Seniorkonsulent/projektleder til udvikling af nyt forretningsområde indenfor Machine Learning i GMP regulerede miljøer

Opgaven
Til nyoprettet forretningsområde leder vi efter en dygtig senior konsulent/projektleder med stor erfaring og interesse for området Artificiel Intelligence/Machine Learning (AI/ML), med henblik på at yde rådgivning indenfor dette område til virksomheder med GMP regulerede miljøer.

De konkrete opgaver vil være

  • Konceptualisering af AI og ML forretningsområdet
  • Generelt fokus på IT i en værdiskabende relation til vores klienter
  • Strategisk rådgivning ift. brug af relevante AI/ML løsninger hos vores klienter
  • Opdyrkning af forretningsområdet til såvel nye som eksisterende kunder

Genau & More arbejder i dag udelukkende indenfor IT & Automatik, infrastruktur og automatiseret produktionsudstyr og det vil tilsvarende være indenfor dette felt AI/ML forretningsområdet etableres.

Du vil arbejde i et team med fokus på at levere ydelser af høj kvalitet, etablere og vedlige langsigtede kunderelationer, samt sikre løbende opkvalificering og vidensdeling i teamet. Det vil desuden være din opgave at varetage klienternes interesser internt såvel som overfor eksterne leverandører.

Passion for det, du arbejder med?
Vi leder efter en kollega, der har stor passion for arbejdet med AI/ML. Du følger med i den hastige udvikling indenfor dette store og mangfoldige område og finder energi og tilfredsstillelse i at omsætte dette til forretningsfordele for klienterne via konkret rådgivning af høj kvalitet.

Du har forventeligt en uddannelse som BSc/MSc i IT, Automatik, Elektronik eller lignende.  Du har minimum 5 års praktisk/projektleder/rådgiver-erfaring med diverse discipliner indenfor AI/ML og gerne indenfor BI, Big Data o.lign.

Teamet
Du bliver en del af et team, som er drevet af fokus på høj faglighed, høj kvalitet og langvarige relationer med såvel kunder som samarbejdspartnere. Derfor har vi – udover de ovennævnte områder, også stort fokus på løbende efteruddannelse og træning og ikke mindst tager vi os tiden til at sparre med og lære fra hinanden.

Vi lægger meget stor vægt på en åben og ærlig dialog. Samtidig sætter vi en stor ære i at holde, hvad vi lover

Du får mulighed for at sætte stort præg på et nyt forretningsområde, for spændende projekter på forskellige sites, ved forskellige klienter og bliver en vigtig del af en nytænkende, dynamisk virksomhed med en flad organisation og korte beslutningsveje.

INTERESSERET?
Ansættelsesprocessen gennemføres i samarbejde med Brinch & Partners og hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Susanne Holse på sh@brinchpartners.dk eller +45 2989 4900.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Genau & More

Genau & More er et dansk værdibaseret ingeniør- og konsulenthus, som har specialiseret sig i at levere ekspertrådgivning til virksomheder, som producerer og leverer medicin eller medicinsk udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Henrik Johanning og forretningsgrundlagets kerne er, at levere ydelser af særdeles høj kvalitet med det formål, at få IT & Automation til at fungere som tilsigtet og med en tilfredsstillende kvalitet, for i sidste ende at sikre patientsikkerheden. Fokus for Genau & More er således at bruge vores ekspertise til at hjælpe virksomhederne med at levere den højeste kvalitet og en fejlfri produktion. Naturligvis altid indenfor de til enhver tid gældende internationale og nationale regler og standarder.
Genau & More leverer konsulentydelser indenfor validering, projektledelse, management consulting og undervisning og arbejder for en række store danske virksomheder. Se gerne mere om Genau & More her.

Deadline: Ingen deadline. Interview vil blive afholdt løbende.

Kontakt:
Partner Susanne Holse
Telefon: +45 29894900
Mail: sh@brinchpartners.dk