ERP-Projektleder

BroBizz A/S
Mrk.11.877

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælt er ansvarlig for drift og vedligehold af Storebæltsbroen, herunder drift af betalingsanlægget. Gennem vores datterselskab BroBizz A/S driver vi automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien, samt en række øvrige lande. Vi har over 800.000 kunder, som kan anvende deres BroBizz i både Danmark, Norge, Sverige og Østrig. I marts i år lancerede BroBizz A/S betaling via nummerplade med produktet, PayByPlate, og har allerede over 150.000 kunder. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa. Du kan læse mere om Sund & Bælt påwww.sundogbaelt.com

Projektleder til opgradering af ERP-system i BroBizz A/S

Sund & Bælt har besluttet at opgradere nuværende ERP-system til Microsoft Dynamics D365. Projektet er i fuld gang med udskiftning i de fleste selskaber i koncernen med undtagelse af BroBizz A/S, som står for udstedelse af BroBizz’er og PayByPlate-abonnementer samt fakturering af vores aftalekunder (BroBizz og PayByPlate). Den endelige opgradering af finans i BroBizz A/S er planlagt til 2020, men vi har besluttet at implementere systemer inden selvbetjening, salg, marketing og kundeservice i løbet af 2019 og igangsætte forberedende aktiviteter inden for finans for opgraderingen.

Vil du være med til at gennemføre dette spændende projekt? BroBizz A/S søger en kompetent og stærk projektleder til den daglige projektledelse, rapportering til ERP-styregruppen i samarbejde med projektejeren, koordinering/styring af projektets leverancer fra vores faglige teams og eksterne leverandører samt sikring af den planlagte fremdrift i projektet. Har du erfaring med ERP-projekter og måske også forståelse for systemunderstøttelse af debitorstyring/fakturering, kundeservice, salg, marketing eller selvbetjening? Og har du interesse i eksekvering af komplekse projekter med mange interessenter og grænseflader, så vil jobbet som projektleder i Sund & Bælt være noget for dig.

Dine primære opgaver vil omhandle:
Dit primære ansvar vil være det overordnede projektledelse af opgraderingsprojektet inden for BroBizz A/S, samt ansvaret for de ønskede leverancer i henhold til aftalt tid og økonomi. Ansvaret vil endvidere indeholde:

 • At bidrage til rapportering til ERP-styregruppen
 • Projektledelse af arbejdet og løbende opfølgning på projektaktiviteter i tæt samarbejde med internt team af eksperter, eksterne leverandører/samarbejdspartnere og andre myndigheder /ministerområder
 • Løbende rapportering på projektstatus samt håndtering af afvigelser
 • Analyser af konsekvenserne af mulige beslutninger inden for tid, kvalitet og økonomi

Projektlederen kommer til at indgå i et team af projektledere, der arbejder i fire spor. ERP-projektet ledes af en programchef og man vil fungere som centralt bindeled mellem alle projektets parter og sikre et velfungerende samarbejde med eksterne leverandører.

Hvorfor denne stilling?
Denne stilling giver den rigtige kandidat et job med varierende og udfordrende opgaver, hvor du bliver en del af en dynamisk virksomhed/afdeling med engagerede kolleger – og en del af en spændende organisation med en stærk vækststrategi, der er midt i en forandringsproces med at digitalisere forretningen. Da BroBizz outsourcer meget af deres arbejde, er BroBizz en mindre organisation, hvor de ansatte har klare kernekompetencer og er ”eksperter” på hver deres område. Dette resulterer i at der ikke er langt fra ide til eksekvering.

Om dig:

 • Har en relevant uddannelse som projektleder og dokumenteret projektledererfaring med større teknologiprojekter
 • Erfaring med projektledelse af komplekse projekter med teknologisk indhold, gerne ERP
 • Er god til at arbejde med skarpe deadlines og har forståelse for kompleksiteten af opgaverne
 • Kan håndtere opståede ændringer og bidrage til hurtig løsning af problemstillinger
 • Har gode engelskkundskaber i skrift og tale samt erfaring med samarbejde med udenlandske leverandører/samarbejdspartnere
 • Har gode samarbejdsevner og trives i et uformelt men ambitiøst miljø
 • Erfaring med agile design og udviklingsprocesser er en fordel
 • Kendskab til økonomiprocesser, CRM og selvbetjeningsløsninger er en fordel
 • Kendskab til ERP-systemer, herunder Dynamics D365, er en fordel
 • Du motiveres af at arbejde med store projekter, hvor høj faglighed og politik mødes, og hvor der ofte vil være mange interesser at navigere i. Det er afgørende, at du er imødekommende og god til at bygge relationer med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du har gennemslagskraft og kommunikerer sikkert på alle niveauer i organisationen.

Arbejdsstedet
Arbejdsstedet er på vores kontor i Vester Søgade 10, men der vil forekomme møder og opgaver, der skal håndteres på vores kontor i Halskov (ved betalingsanlægget).

Kontakt os:
Ansættelsen sker i samarbejdet med Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 27847405 eller Research Consultant Joachim Præstmark på +45 31481595.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”søg stilling” knappen herover.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed