Akustik Konsulent

VELFAC
Mrk.11.876

Akustik konsulent

Har du lyst til at bringe din viden om akustik og støj i spil i forbindelse med vinduer og samtidig øge VELFAC’s kompetencer indenfor området? Og har du lyst til at gøre en forskel med din tekniske viden og erfaring i et kompetent team, der arbejder med store og teknisk komplicerede projekter? Så kunne rollen som akustik konsulent godt være dit næste karriereskridt. Du kan arbejde flere steder fra, da vi har kontorer i både Horsens og København

Stillingen
Du bliver ansvarlig for at sikre VELFAC’s fortsatte differentiering på viden omkring lyd i forskellige sammenhænge, og skal sammen med resten af teamet, teknisk support og produktudvikling, sikre et kompetenceløft på tværs af virksomheden. Derudover skal du bidrage til produktudviklingen i vores produktsortimentet, således at det også i fremtiden vil imødekomme de stigende krav til vinduer omkring lyd i åben og lukket tilstand.

Den viden der er internt om lyd skal dokumenteres og samles op, således den kan anvendes i flere sammenhænge, herunder i forbindelse med sparring og rådgivning af entreprenører og arkitekter. For at sikre den bedste viden skal der samles national viden op, sparres med de rådgivende ingeniører samt anerkendte akustikere, og denne viden skal bringes i spil i forbindelse med udviklingen af fremtidens vinduesløsninger.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Få afviklet test i lyd laboratorium i samarbejde med rådgivende ingeniører og akustikere
  • Sikre ensartede målinger og vurdere de målinger der kommer fra eksterne partnere
  • Afvikle sparringsmøder med arkitekter, rådgivere, bygherre og entreprenører med henblik på at bane vejen for et skræddersyet tilbud fra VELFAC
  • Deltage i projekteringsmøder sammen med eksternt salg, akustikere, bygherre samt entreprenører og rådgivere
  • Afvikle seminarer og undervise både internt og eksternt

Du bliver målt på din evne til at bringe din og vores viden i spil både internt og eksternt, og det bliver dig, der skal tage ansvaret for denne funktion i VELFAC.

Din profil
Du sidder sikkert i et specialistjob i dag, hvor du f.eks. kan være rådgiver, akustik konsulent eller ingeniør. Du kan have en uddannelsesmæssige baggrund som ingeniør i lyd og akustiske teknologier, architectural engineering eller også kan du have arbejdet som bygningskonstruktør med en speciel interesse i lyd og støj. Du har et godt og indgående kendskab til beregninger og fortolkninger af fritfeltsværdier ud fra f.eks. trafik tal, og du har kendskab til de forskellige støjkilder, såsom trafik- og industristøj eller støj fra jernbane og vindmøller. Du må gerne have arbejdet med relations opbygning og netværk. Du skal have lyst til at komme rundt i Danmark, og dels fortælle om vores viden, men også hente ny viden og inspiration til organisationen.

Som person har du et godt drive, og er orienteret mod at skabe resultater i både interne og eksterne relationer. Du er struktureret og evner at opbygge faglig dokumentation, som du har lyst til at dele med andre. Du skal have lyst til at arbejde i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor du skal være mobil og komme på tværs af Danmark. I forbindelse med jobbet vil der også være et vist samarbejde med VELFAC selskaber i udlandet.

Vi tilbyder
Et spændende og interessant job i en markedsledende virksomhed, der tilbyder gode produkter til professionelle kunder. Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem rådgivere, entreprenører, akustikere, produktudvikling og salg, og sammen med et dedikeret team får du stor indflydelse på eget job, som du selv kan være med til at skabe i denne nyoprettede stilling. Der er mulighed for at skabe gode resultater på både den korte og lange bane i et fladt og handlingsorienteret miljø.

VELFAC indgår i DOVISTA Gruppen, som består af 9 førende døre- og vinduesvirksomheder i Europa. DOVISTA er ejet af VKR Holding, der beskæftiger cirka 14.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen og VELFAC A/S, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit hos Brinch & Partners på +45 2215 2787. Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed