Sektionsleder til Service

CJ A/S
Mrk.11.870

Sektionsleder, Entreprenørforretning

– Ledelse og forretningsudvikling af Serviceområdet indenfor Anlægsarbejder

Har du stor erfaring med både egenproduktion og styring af underentreprenører? Trives du med kundekontakt, P&L ansvar samt ledelse af medarbejdere?
Er du inkluderende og udviklingsorienteret med lyst og energi til at præge en ambitiøs og veldrevet virksomhed? Sætter du pris på stor frihed og indflydelse til at udvikle forretningen indenfor den strategi, du selv er med til at udarbejde?

Om Virksomheden
CJ A/S er fortsat i en positiv udvikling og grundet generationsskifte er der brug for en ny Sektionsleder for Service.

Vi søger derfor en service- og samarbejdsorienteret leder med erfaring fra anlæg og projektledelse, der kan håndtere en forretning, hvor kombinationen af mindre og store opgaver kræver forskelligt ledelsesfokus og en involverende ledelsesstil.

Om Jobbet
Som Sektionsleder for Service i Anlægsafdelingen bliver du en del af ledergruppen i anlægsafdelingen og refererer til afdelingschefen for Anlægsafdelingen.
Du spiller en afgørende rolle ifm. valg og prioritering af områdets opgaver og har naturligt ansvaret for udførelsen af disse i overensstemmelse med kommercielle betingelser og virksomhedens krav til sikkerhed.

Der er tale om en særdeles attraktiv stilling med spændende udviklingsmuligheder i et forretningsområde med mange muligheder både geografisk og opgavemæssigt.
Jobbet giver meget store muligheder for selv at påvirke udviklingen af forretningsområdet – og den samlede forretning – i et energisk team, hvor der er ”højt til loftet” og godt humør.

Dit team består for nuværende af 6 funktionærer og ca. 40 timelønnede medarbejdere. Du vil komme til også selv at varetage egne tilbud og opgaver, mens du udbygger teamets kompetencer og sikrer den rette videndeling, sparring og udvikling.

Du vil opleve travlhed og masser af dynamik i hverdagen, hvor tingene lykkes gennem godt arbejdsmiljø, stor fleksibilitet, kollegial hjælpsomhed og masser af plads til ansvar og medindflydelse og med et fokus på ordentlighed, ansvarlighed og åbenhed.

Det er vigtigt, at du mestrer at arbejde på tværs af organisationen og er stærk i dialogen med kunder og kollegaer på alle niveauer, ligesom du forstår at se opgaverne og udfordringerne i et større perspektiv.
Med din faglighed og dine evne til at se muligheder og løsninger, kan du bidrage til nytænkning og mere utraditionelle løsninger, der gavner både kundernes og virksomhedens værdiskabelse.

Der er en tendens til at flere serviceopgaver får en økonomisk størrelse og en varighed med karakter af projekt ligesom der varetages flere rammeaftaler. Derfor vil der være brug for at arbejde med planlægning samt optimering af processer og opgaver/projekter og her vil din erfaring og interesse i både produktions- og styringsopgaver være vigtige elementer.

Du vil til trods for din egen store erfaring hurtigt finde ud af, at kompetencerne i huset er mange og stærke, og du vil således også selv kunne udfordres og få god sparring.

Virksomheden er beliggende i Fredericia og således meget centralt i DK.

Om dig
Du har formodentlig en håndværksmæssig baggrund (ikke et krav) kombineret med en overbygning som projektleder, bygningskonstruktør/-ingeniør eller andet.
For at have det rette erfaringsgrundlag tænker vi du har mere end 10 års relevant brancheerfaring og flere år i en lignende stilling indenfor anlæg og/eller byggeri.

Du besidder en faglighed og økonomisk forståelse, der gør dig i stand til at medvirke til faglige problemløsninger og varetage afdelingens økonomiske sundhedstilstand.

Du er struktureret, beslutsom og venlig i dialogen med kunder, kollegaer og medarbejdere. Du har overblik og besidder en naturlig ro, som kombineret med din faglighed skaber tillid hos andre.

Du er i stand til at skabe gode resultater gennem god ledelse med afsæt i gode værdier ligesom du med dit gode humør sikrer motivation og udvikling hos dine medarbejdere til gavn for udvikling af forretningen.
Således har du sikkert god erfaring med forandringsledelse og implementering af processer/værktøjer i en hverdag, hvor der er ofte er meget fokus på driften her og nu.

Vi lægger særlig vægt på følgende personlige egenskaber og kompetencer:

  • Ordentlighed, ansvarlighed og åbenhed
  • Stor forretningsforståelse og forhandlingsvant
  • Mod, lyst og vilje til at sparre og forventningsafstemme (op-hen-ned)
  • Stort drive med fokus på at resultaterne skabes gennem og hos mennesker
  • Igangsætter og organisator der kan støtte sin organisation (fagligt/menneskeligt)
  • Resultat- og samarbejdsorienteret med gennemslagskraft og gode kommunikationsevner

Vi tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv stilling i en virksomhed med sund økonomi, godt arbejdsmiljø, fokus på ordentlighed og hvor både faglig og personlig udvikling vægtes højt. I denne stilling får du virkeligt muligheden for at gøre en stor forskel – og skabe synlige resultater.

Om CJ A/S
CJ A/S er en velrenommeret entreprenør med speciale indenfor anlæg, bolig- og erhvervsbyggeri. Siden opstarten i 2011 har virksomheden været i en positiv udvikling kva sit fokus på at skabe bæredygtige løsninger i tæt samarbejde med erhvervslivet og det offentlige i hele Danmark.  

Teamet bag CJ A/S består i dag af 34 funktionærer og 60 timelønnede og har langvarige relationer med deres samarbejdspartnere og kunder, hvor de siden 2011 har leveret 250 projekter indenfor anlæg og byggeri.

Se mere på www.cj-as.dk

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejdet med Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen på +45 5364 6408

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”søg stilling” knappen herover.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed