Teknisk Servicechef

Strandmøllen
Mrk.11.867

Strandmøllen A/S er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed med 100 års erfaring med at fremstille og handle med gasser til brug inden for industri, håndværk og sundhedsområdet. Trods mange år på markedet, er det en virksomhed i fortsat vækst og kontinuerlig udvikling. I dag er Strandmøllen Danmarks 4. største leverandør af gasser. Strandmøllen A/S har ca. 130 medarbejdere og er kendetegnet ved et holistisk menneskesyn og et højt fokus på sikkerhed på arbejdspladsen, kombineret ved en stolthed omkring produktionen af kvalitetsprodukter. Produktionen er i Ejby på Fyn, Holbæk og i Ljungby i Sverige. Til afdelingen i Ejby på Fyn søges nu en:

Teknisk Servicechef

Teknisk Service – Ledelse – Projektering – Drift – Udvikling

Ledelse af afdeling med ansvar for udarbejdelse af tilbud, projektering, installation og vedligehold af gasanlæg                                             
Strandmøllen søger en dygtig, engageret og forretningsorienteret servicechef med en teknisk baggrund, som ønsker at stå i spidsen for vores tekniske serviceafdeling. Afdelingen består af et mindre team på kontoret i Ejby samt et hold af serviceteknikere dækkende Danmark og det sydlige Sverige. Afdelingens opgaver går fra udarbejdelse af tilbud og projektering til indkøb, installation, service og vedligehold af tekniske anlæg hos kunderne.

Som leder for teknisk service er din opgave at udvikle og optimere området inden for kundeanlæg, installationer og udstyr, herunder at gennemføre mulige effektiviseringer. Du bliver ansvarlig for afdelingens økonomi, herunder at sikre en optimal planlægning og gennemførelse af opgaverne samt at sikre et tæt og effektivt samarbejde med andre dele af organisationen i Danmark og Sverige. Du varetager kontakten til kunder og leverandører samt myndigheder og interesseorganisationer vedr. nuværende og fremtidig lovgivning. Stillingen indebærer, at du selv tager del i projekteringen af større anlæg.

Det forventes, at du som leder er synlig, inddragende, motiverende og automatisk tager lederskab samt formår at udvikle afdelingen såvel som den enkelte medarbejder.

Maskiningeniør, maskinmester eller tilsvarende med erfaring fra service/projektering

Du har en grundlæggende bred teknisk forståelse og erfaring med ledelse af et mindre/mellemstort team suppleret med en teoretisk uddannelse på minimum bachelorniveau. Du har arbejdet med projektledelse, planlægning, økonomi og skabt synlige resultater. Du har forståelse for brug af støttesystemer som Microbizz, Super Office og Dynamics AX til at understøtte forretningen. Derudover er analytisk, proaktiv, ansvarsfuld, udviklende og en dygtig kommunikator – ord, der beskriver dig. Da stillingen indebærer en bred kontaktflade internt såvel som eksternt, er din positive indstilling og samarbejdsevner vigtige, for at du får succes. Det er en fordel, at du har gode kundskaber skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling af den tekniske service
Som Teknisk Servicechef tilbydes du en ansvarsfuld og selvstændig rolle i en interessant virksomhed, hvor der løbende er mange udfordrende opgaver og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende ekspansiv udvikling, og man har et stort fokus på trivsel, arbejdsmiljø, sikkerhed og optimering gennem brugen af moderne ledelsesværktøjer. Du vil blive en vigtig del af såvel den daglige og langsigtede planlægning og vil skulle arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger med fokus på salgs- og logistikafdelingerne i Danmark og Sverige.

Kontakt os                                                         
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Strandmøllen på www.strandmollen.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed