11.855 International Senior Sales Manager, Fortum2019-01-03T11:34:30+00:00

International Senior Sales Manager

Fortum
Mrk.11.855

International Sr. Sales Manager med lysten til at udvikle et forretningsområde indenfor oprensning og genanvendelse af olieaffald

Vil du være en del af et engageret og miljøfokuseret team i en nordisk virksomhed, og har du viden omkring olie, olieaffald og et stærkt netværk i offshore og/eller den maritime branche? Har du lyst til at drive udviklingen af et område, der har strategisk fokus fra koncernen? Så har vi en spændende stilling til dig, hvor det er vigtigt, at du er fleksibel og efter behov kan være på anlæggene i Århus eller Esbjerg og som udgangspunkt drive kontoraktiviteterne herfra.

Dine opgaver og udfordringer
Din primære opgave bliver at analysere markedet, vinde betydelige markedsandele og være kundeansvarlig for områdets 5 største kunder. Du vil med dit ”hunter gen”, din ordentlighed og dit kontaktnetværk opbygge og vedligeholde langvarige kunderelationer og skabe et solidt forretningsgrundlag for området Oil & Oily Waters (OW), der er en del af Recycling & Waste Solutions.
I første omgang er der fokus på Nordeuropa, men der kan sagtens være andre muligheder, hvor dine business cases påviser en rentabel forretning. Du vil arbejde tæt sammen med Production for at sikre, at der er kapacitet til rådighed så kundernes bortskaffelse kan ske i henhold til indgåede aftaler. OW er en mindre enhed i en stor koncern og den nødvendige agilitet og fleksibilitet må nødvendigvis understøttes af dine ”lobby” indsatser på de indre linjer.

Konkrete ansvarsområder:

 • Opbygning af forretningsområdet
 • International sourcing af olieaffald og salg af olieprodukter
 • Kundeansvarlig top-5 OW affaldskunder DK
 • Udvikling af salgsindsatsen på OW-området
 • Markedsanalyser og opbygning af salgsproces for området

Arbejdsopgaver:

 • Kontakt til kunder og kommercielle partnere, herunder affaldsproducenter, agenter, trading aktører og andre aftagere af olieprodukter (DK såvel som internationalt)
 • Opdyrkning af trading kanaler (sourcing og salg)
 • Prissætning/segmentering
 • Opdyrkning af nye markeder
 • Vedligehold af de største DK OW kunder
 • Kontraktforhandling
 • ”Lobby arbejde” internt i Fortum

Du vil være en del af en nordisk organisation, hvor der kan forventes en rejseaktivitet på ca. 50 dage om året.

Dine kvalifikationer
Du har formodentlig en teknisk baggrund kombineret med flere års kommerciel erfaring, som gør dig i stand til at forstå processerne og mulighederne forbundet med olieoprensning, -regenerering og skabe de rette forretningsmæssige forudsætninger for at indgå aftaler med relevante kunder.

Således har du måske arbejdet i oliebranchen eller den maritime branche gennem flere år med opbygning af forretningsrelationer og nye services, produkter eller løsninger. Men du kan også have siddet som trader og måske med en mere kommerciel baggrund have tilegnet dig god teknisk forståelse.

Du har nu lyst til at arbejde hos en stor spiller inden for fremtidens løsninger inden for recycling og waste solutions, hvor du kan bruge din erfaring og dit netværk til at yde professionel sparring og rådgivning til kunder og samarbejdspartnere, som kommer både miljø og forretning til gavn.

Du evner at arbejde selvstændigt og struktureret mens du bevarer overblikket i en travl hverdag og forstår sammenhængen mellem lovgivningen og forretningen. Du har let ved at tilegne dig ny viden og besidder en naturlig nysgerrighed og gennemslagskraft, som kombineret med din vedholdenhed og struktur sikrer, at du når dine mål.

Samtidig er du en teamplayer med et stort drive, som let samarbejder med andre både internt og eksternt. Du er en naturlig netværker og kommunikator, og da du vil få en bred kontaktflade både i Danmark, Sverige og Norge, behersker du engelsk og dansk i både skrift og tale, og har gerne en solid forståelse for de øvrige skandinaviske sprog. Du færdes hjemmevant i Excel og er en habil bruger af Office pakken generelt.

Dine muligheder
Miljøet er i Fortums DNA. De tror på at udvikle mennesker, og de støtter dette ved at dele viden, delegere ansvar og investere i mennesker, der stræber efter at gøre en forskel. Fortum tilbyder spændende og relevante udfordringer, samt gode muligheder for at påvirke din egen hverdag.

Udover et højt fagligt niveau med mange stærke og engagerede faggrupper er de præget af en uformel tone og professionel tilgang. De værdsætter et konstruktivt samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne partnere, så man skaber fremtidssikrede løsninger af en høj kvalitet inden for de politiske rammer, der er på området.

Din ansøgning
Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Fortum, er du velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen på +45 5364 6408.  Du kan læse mere om Fortum på www.fortum.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Om Fortum
Fortum er en finskejet energi-koncern, som har ca. 9.000 ansatte globalt i Norden, Rusland, Baltikum, Polen, Tyskland og Indien. Fortum Waste Solutions A/S er en del af det nordiske forretningsområde ’Recycling&Waste’, som beskæftiger i alt ca. 700 medarbejdere – heraf ca. 180 i Danmark. Omsætningen i Danmark var i 2017 ca. 400 mio. kr.
Virksomheden har fjernet risici for industrien i Danmark i over 40 år via de bedste, tilgængelige teknikker for affald-til-energi (B.A.T.). Fortum Recycling&Waste skaber værdi via el, fjernvarme, olieprodukter, metaller og andre nyttige ressourcer.

Sammen med sine kunder arbejder Fortum Recycling&Waste for en renere verden baseret på cirkulær økonomi. Kundernes miljøeffektivitet øges gennem omfattende services og totalløsninger som håndterer, genanvender og slutbehandler kompliceret og farligt affald. Virksomheden skaber værdi for bl.a. fremstillings- og procesvirksomheder, den maritime industri (havne og offshore), universiteter, hospitaler, indsamlingsvirksomheder og værksteder. Fortum Recycling&Waste har i Danmark en samlet behandlingskapacitet til farligt affald på ca. 300.000 tons. Anlæg, kontrolsystemer og services er certificerede efter standarderne ISO 9001 for kvalitetskontrol, ISO 14001 for miljøledelse og OHSAS 18001 for sikkerhed.” Fortum har modtageanlæg i Nyborg, Aarhus, Esbjerg og København.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed