11.850 PA/Direktionssekretær, VKR Holding2018-12-19T10:21:36+00:00

PA/Direktionssekretær

VKR Holding
Mrk.11.850

Proaktiv og serviceminded PA/Direktionssekretær, som altid er et skridt foran

Vi søger en ny direktionssekretær/PA for CEO i VKR Holding A/S, som ligeledes vil fungere som afdelingssekretær for Corporate Finance funktionerne.

Arbejdsopgaver
Din primære opgave bliver at sikre et naturligt flow og den daglige support for direktion, bestyrelse samt Corporate Finance funktionerne, hvor du i perioder også tager del i de daglige opgaver. Du tager selvstændigt initiativ til at sikre, at daglige administrative opgaver, rejsebookning og kalenderstyring løses på en god og hensigtsmæssig måde, og det er naturligt for dig at igangsætte og løse ad-hoc opgaver, når tiden tillader det. Du evner at prioritere mellem de forskellige opgaver, og du sikrer, at alt er velorganiseret og struktu­reret omkring ledelsen.

Vi ser gerne, at du har erfaring inden for flere af følgende arbejdsopgaver:

  • Sekretærarbejde.
  • Koordinering af bestyrelsesmateriale.
  • Møde- og rejseplanlægning.
  • Korrekturlæsning på dansk og engelsk.
  • Opdatering af webbaseret bestyrelsesportal.
  • Planlægning af tilbagevendende event/middagsarrangement.
  • Support til ledere i forbindelse med introduktionsprogrammer for nye medarbejdere, jubilæer og andre mærkedage.

Du tilbydes/Din baggrund
Du tilbydes en spændende rolle, hvor du kommer tæt på ledelsen i et stort dansk holdingselskab. Arbejdsmiljøet er præget af dygtige, kompetente og engagerede kollegaer, hvor der vil være stor variation i opgaverne, og hvor du vil blive et naturligt omdrejningspunkt og erhverve dig en bred viden.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse kombineret med et par års erfaring fra en lignende rolle, det kan være som PA/chefsekretær eller tilsvarende, hvor du har lært værdien af at levere proaktiv service. Din force ligger i at sikre stabilitet og effektivitet for ledelsen.

Du trives i den koordinerende og servicerende rolle, har en udpræget sans for detaljer, en forståelse for helheden og du sætter en ære i at nå dine mål. Du kommunikerer på et højt niveau i skrift og i tale på både dansk og engelsk, og hvis du kan tysk, vil det være en fordel. Derudover har du flair for IT og formår hurtigt at sætte dig ind i nye administrative systemer. Du trives med at have mange varierende typer opgaver på tværs i organisationen, og du ved, at selv de små detaljer kan have en stor værdi. Derudover forstår du værdien af at opbygge relationer, samarbejde med andre, og du har den fornødne gennemslagskraft til at nå dine mål.

Som person er du udadvendt, fleksibel, proaktiv, imødekommende og engageret af natur og bruger dette aktivt i kommunikationen med dine kolleger og de mange forskellige stakeholders internt og eksternt. Du er diplomatisk og besidder en høj personlig integritet og er vant til at arbejde med fortrolige informationer.

Er du interesseret?
Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller VKR Holding, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen på +45 7020 2328.  Du kan læse mere om VKR Holding på www.vkr-holding.com.

VKR Holding A/S
VKR Holding er et holding- og investeringsaktieselskab, der har til formål at skabe værdi gennem finansielle investeringer og ejerskab af virksomheder. VKR Holding beskæftiger ca. 40 medarbejdere, der primært er økonomer, jurister og andre specialister.

 VKR Holdings virksomheder beskæftiger tilsammen ca. 14.000 medarbejdere i 41 lande. VKR Holding ejer virksomheder, der bringer dagslys, frist luft og et bedre miljø ind i mennesker hverdag. VKR Holding er fonds- og familieejet og har VILLUM FONDEN som største aktionær.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed