11.844 Accountant, North-East Family Office2018-11-08T08:12:07+00:00

Accountant

North-East Family Office
Mrk.11.844

North-East Family Office (NEFO) er et ambitiøst, internationalt orienteret familiekontor med kontorer i Hellerup og Singapore. Siden etableringen i 2013 har NEFO varetaget formueforvaltning, filantropi og en lang række andre aktiviteter for en global ejer- og kundekreds. Til kontoret i Hellerup søger vi nu en:

Accountant

Bogføring – Betalinger – Afstemninger – Løn

Bredt funderet bogholderi-funktion
Siden etableringen i 2013 har North-East Family Office oplevet stærk vækst og er i dag en international organisation, hvis aktiviteter omfatter en afdeling i Singapore, et selvstændigt fondsmæglerselskab og en række datterselskaber, der specialiserer sig inden for hver deres område, f.eks. private equity og venture. En kompleks, internationalt fokuseret investeringsstrategi og organisationens ambitiøse karakter skaber tilsammen nogle spændende faglige muligheder.

Med reference til økonomichefen kommer du til at indgå i et lille professionelt økonomiteam bestående af i alt seks personer. Dine opgaver vil favne bredt og ud over betalinger og bogføring bl.a. omfatte håndtering af lønninger, fakturering, debitorer/kreditorer, anlægsaktiver og afstemninger samt en lang række ad hoc opgaver. Da du er den eneste Accountant i afdelingen, er det vigtigt, at du er selvkørende og har styr på detaljerne samtidig med, at du har det store overblik. Eftersom der er mange selskaber i NEFO-koncernen, er det vigtigt, at du har erfaring med at håndtere bogholderiet for flere selskaber på én gang samt generelt kan bogholderiet fra A-Z. Vi benytter E-conomic som ERP-system, OneStream som konsolideringssystem og Ibistic til elektronisk fakturahåndtering og er desuden i gang med en større digitaliseringsproces i koncernen. Derfor vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med disse systemer og generelt har interesse og flair for IT, automatiseringer og digitalisering. Ud over en række spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer får du en bred berøringsflade både nationalt og internationalt.

Accountant– Med flere års international erfaring fra større koncernstruktur eller konsulentbranchen
Der er forskellige mulige indgangsvinkler til jobbet. Du har sandsynligvis en regnskabsmæssig uddannelse som merkonom, HD eller lignende og har oparbejdet flere års erfaring fra en større koncernstruktur eller fra konsulentbranchen, gerne i et internationalt perspektiv. Under alle omstændigheder ønsker du at kombinere din økonomimæssige faglighed med et organisatorisk miljø, hvor der er fokus på kontinuerlig læring, udvikling og forandringer – alt sammen med henblik på at understøtte organisationens og ejernes langsigtede mål. Som person er du empatisk, analytisk, udadvendt og selvstændig, og du evner at kommunikere i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406, Research Consultant Joachim Præstmark på telefon +45 31481595 eller læse mere på www.nefo.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen ovenfor.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed