11.841 Client Executive, HEMONTO2018-10-23T13:27:20+00:00

Client Executive

HEMONTO
Mrk.11.841 

HEMONTO er et veletableret dansk FinTech-selskab med kontorer i Århus og København med i alt 32 dedikerede ansatte. Virksomheden tilbyder avancerede og kundefokuserede digitale løsninger til styring af værdipapirsporteføljer. Kunderne omfatter fonde, family offices, private, pensionskasser og andre. Løsningerne giver overblik og suppleres af konsulentydelser vedrørende investeringsstrategi, valg af porteføljeforvaltere, implementering mm. Virksomheden har en stærk markedsposition i Danmark med tætte og langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere og står nu overfor en række spændende strategiske væksttiltag. Vi søger nu til kontoret i Århus en:

Client Executive

Account Management – Projektledelse – Analyser – Eksekvering 

Veletableret firma med stærk markedsposition
Med reference til Head of Consulting & Analysis bliver du en central person i relationen til en af virksomhedens største kunder, som samtidig er en strategisk partner. Kunden har et avanceret set-up, samt en ambitiøs international investeringsstrategi. Du får det overordnede kundeansvar i relation til projektleverancer, samtidig med at du bruger størstedelen af din tid på at udføre delopgaver i projektet. Disse kan omfatte bl.a. kravspecifikationer, analyser, checke data mm. Det er således afgørende, at du trives med vekselvirkningen mellem projektledelse og konkret udførelse af opgaverne. Du får en bred berøringsflade både internt i Hemonto og hos kunden og får mulighed for at omsætte din viden om investeringer, regnskab og tech til effektive løsninger. Du er proaktiv, analytisk og kan udfordre kunden professionelt og med respekt, så projekterne afvikles iht. aftalerne og bidrager til kundens værdiskabelse. Udover at gå i front omkring kunderelationen, er det vigtigt, at du kan identificere dig med grundlæggende værdier som kundefokus, diskretion, ansvarlighed og integritet.

Økonomiprofil med indsigt i investeringer, regnskab og IT
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., cand.oecon. eller lignende. Du har sandsynligvis arbejdet nogle år i enten et større konsulenthus, en finansiel institution, haft en intern rolle i en større dansk virksomhed eller arbejdet med fintech i anden sammenhæng. Du har gerne haft berøring med lignende opgaver som angivet ovenfor, samt erfaring med projektstyring og BI-løsninger som f.eks. PowerBI. Som person er du en ”go do’er”, der kan lide at arbejde hands-on. Derudover har du erfaring med eller en interesse for at arbejde med data og datamodeller. Du er robust, ambitiøs, har et stort drive og lyst til at være en del af Hemontos fremtidige vækst og udvikling.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og HEMONTO A/S, er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 2784 7406 eller Joachim Bybjerg Præstmark på telefon +45 31481595. Derudover kan du læse mere om HEMONTO på www.hemonto.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen ovenfor.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed