11.837 Salgsdirektør, K3 Europe2018-10-16T09:11:25+00:00

Salgsdirektør

K3 Europe
Mrk.11.837

K3 Europe (DdD Retail) er en af de førende POS-leverandører og leverer i dag en cloud-baseret løsning med både POS og Backoffice til kunder i hele Europa. Virksomheden har opnået en meget stærk position i forhold til detailkæder indenfor tøj-, sko-, sports- og smykkebranchen. Vi har leveret konstant fremgang på vores cloud-løsning gennem det sidste årti og har i dag over 2.500 installationer og mere end 1.800 kunder. Det danske kontor er kompetencecenter og regionalt hovedkontor for koncernens satsning på POS-området. For at understøtte den fortsatte internationale vækst søger vi nu til vores kontor i Køge en:

Salgsdirektør

Markedsledende cloud-baserede løsninger – Internationalt fokus – POS-løsninger

International salgsledelse – Europa
Med reference til direktøren for K3 Europe vil du få ansvaret for det samlede salg af K3’s POS-løsninger. Du får ledelsen af et erfarent salgsteam, der består af 7 personer fordelt på lokationer i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Holland. Teamet forventes i øvrigt at vokse betydeligt de næste 12 -15 måneder. K3 har kunder over hele Europa, men er primært fokuseret på Norden, de tysktalende markeder og Benelux. Du kommer til at indtage en nøglerolle i K3’s vækstplaner, hvor du dels selv arbejder med nogle af de største kunder i koncernen, sikrer dit teams målopfyldelse, leder og motiverer dit team og sikrer, at du får tiltrukket de rigtige profiler, der kan understøtte den fremtidige vækst.

Baggrund og kvalifikationer
Du har sandsynligvis en kommerciel uddannelsesmæssig baggrund og du har efterfølgende opbygget en karriere indenfor salg og salgsledelse i IT, Telco eller lignende brancher.

Du kan kommunikere ubesværet på engelsk og tysk er en fordel, men ikke et krav.

Om din person
Du trives med at have forskelligartede opgaver i en international organisation, og evner dels det direkte salgsarbejde, samt at motivere dit team på tværs af forskellige kulturer og lokationer. Du har en struktureret tilgang til dit salgsarbejde og du er analytisk. Du får en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen og samarbejdspartnere.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406, Researcher Julie Philipsen på telefon +45 7020 2328 eller læse mere på www.k3btg.com

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen ovenfor.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed