11.805 Udviklingschef, DdD2018-08-31T09:26:16+00:00

Udviklingschef

DdD
Mrk.11.805 

DdD retail har en vision om at være blandt de førende POS-leverandører og leverer i dag en cloud-baseret løsning med POS og Backoffice til kunder i hele Europa. Virksomheden har opnået en meget stærk position i forhold til detailkæder indenfor tøj-, sko-, sports- og smykkebranchen. Vi har leveret konstant fremgang på vores cloud-løsning gennem det sidste årti og har i dag over 2.500 installationer og mere end 1.800 kunder over hele Europa. For knap to år siden blev DdD retail opkøbt af K3 BTG, hvilket har gjort os til en del af en international IT-koncern med mere end 800 kollegaer i Nordeuropa. DdD retail er koncernens kompetencecenter indenfor POS og Backoffice, og for at understøtte den fortsatte vækst søger vi nu til vores kontor i Køge en:

Udviklingschef

Markedsledende cloud-baserede løsninger – Arkitektur – Stærkt fagligt miljø

Stærk faglighed – internationalt miljø – Ledelse og kundekontakt
Har du hands-on erfaring med udvikling af software, og har du derudover et solidt kendskab til arkitektur, udviklingsmetoder og udviklingsværktøjer? Motiveres du samtidig af ledelse og ansvar, så er denne stilling måske noget for dig.

Du vil få ansvaret for 12 udviklere, og får mulighed for at lede på nært hold og over distance, da vi har udviklere siddende i både Danmark, Tyskland og Holland. Teamet arbejder med udvikling af nye produkter baseret på de nyeste .NET og web-teknologier, og arbejder desuden med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Du vil få ledelsesansvaret for et velfungerende team, som arbejder agilt, og du vil fra den første dag få ansvar for en række spændende opgaver, med stor mulighed for at præge såvel vores produkter, samt din egen dagligdag. Udover at lede teamet af udviklere, vil du også stå for kontakten til vores største kunder. Som person er du opsøgende, kommunikativ og en god kollega.

Baggrund og kvalifikationer
Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau som f.eks. datalog, softwareingeniør, Cand.IT eller lignende. Du har suppleret din uddannelse med min. 5 års erfaring med udvikling af robuste og skalérbare webapplikationer, og har solid erfaring med Angular og .NET platformen. Derudover ser vi gerne, at du har ledelses- eller projektleder erfaring og kan lede over distance. Du kan kommunikere ubesværet på engelsk, da der er et tæt samarbejde med kolleger i bl.a. Tyskland, Holland, England og Island.

Om din person
Du trives ved at have mange forskelligartede opgaver, og kender værdien af at være struktureret og analytisk. Du får en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen, samt kontakten til vores største kunder, og det er derfor vigtigt, at du er god til både at samarbejde, og til at kommunikere med forskellige typer af stakeholders.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406, Researcher Julie Philipsen på telefon +45 7020 2328 eller læse mere på www.dddretail.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen ovenfor.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed