Senior Developer

DdD
Mrk.11.740 

DdD retail har en vision om at være blandt de førende POS-leverandører og leverer i dag en cloud-baseret løsning med POS og Backoffice til kunder i hele Europa. Virksomheden har opnået en meget stærk position i forhold til detailkæder indenfor tøj-, sko-, sports- og smykkebranchen. Vi har leveret konstant fremgang på vores cloud-løsning gennem det sidste årti og har i dag over 2.500 installationer og mere end 1.800 kunder over hele Europa. For knap to år siden blev DdD retail opkøbt af K3 BTG, hvilket har gjort os til en del af en international IT-koncern med mere end 800 kollegaer i Nordeuropa. DdD retail er koncernens kompetencecenter indenfor POS og Backoffice, og for at understøtte den fortsatte vækst søger vi nu til vores kontor i Køge en:

Senior Developer
Markedsledende cloud-baserede løsninger – Stærkt fagligt miljø

Stærk faglighed – C# og .NET
Du vil få mulighed for at arbejde med udvikling af en række nye produkter baseret på de nyeste .NET og web-teknologier, ligesom du vil deltage i videreudvikling af vores eksisterende produkter. Du vil blive en del af et velfungerende team, som arbejder agilt, og du vil fra den første dag få ansvar for en række udfordrende opgaver, med stor mulighed for at præge såvel vores produkter, som din egen dagligdag. Du brænder for at producere kode af høj kvalitet indenfor de tidsmæssige rammer, der opstilles i en markedsfokuseret udviklingsafdeling. Som person er du opsøgende, kreativ i opgaveløsningen og en god kollega. Du motiveres af muligheden for at fortsætte din faglige udvikling og arbejde med nye teknologier som Microservices, Docker og Cloud Services (Azure). Samlet set får du et meget bredt funderet udviklingsjob med gode muligheder for at udvikle din faglige profil.

Baggrund og kvalifikationer
Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau som f.eks. datalog, softwareingeniør, Cand.IT eller lignende. Du har suppleret din uddannelse med 3-5 års erfaring med udvikling af robuste og skalérbare webapplikationer og har solid erfaring med C# og .NET. Du har også arbejdet en del med Javascript og JS frameworks som f.eks. Angular eller React og har erfaring med databasedesign. Erfaring med teknologier som Web API 2, AngularJS, NodeJS, SignalR Git, MS SQL og Oracle SQL er et ekstra plus. Du kan kommunikere ubesværet på engelsk, da der er et tæt samarbejde med kolleger i Tyskland, Holland, England og Island.

Om din person
Du trives ved at have mange forskelligartede opgaver, og kender værdien af at være struktureret og analytisk. Du får en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er god både til samarbejde, og til at arbejde selvstændigt.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406, Researcher Julie Philipsen på telefon +45 7020 2328 eller læse mere på www.dddretail.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via “Søg Stilling” knappen ovenfor.

Udfyld felterne nedenfor

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed