11.695 Sales Consultant, Sadolin & Albæk

Home-11.695 Sales Consultant, Sadolin & Albæk

Sales Consultant

Sadolin & Albæk
Mrk.11.695 

Sales Consultant til Sadolin & Albæk

Trives du i et høj entreprenant og innovativt miljø? Er du nyuddannet, fyldt med drive og ivrig efter målrettet udvikling med en stejl læringskurve for øje? Er du ambitiøs og motiveret af stort ansvar på kort sigt? Kunne du tænke dig at være med til at opbygge erhvervsudlejningsaktiviteterne i en førende rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomhed? Så er du Sadolin & Albæks nye Sales Consultant!

Kickstart din karriere hos Sadolin & Albæk
Sadolin & Albæk har eksisteret i mere end 50 år og er kendt for kvalitet, integritet og ekstrem høj faglighed. Fremadrettet ønsker vi at være Danmarks førende inden for rådgivning og udlejning af erhvervsejendomme i København. Som et led i den strategi har vi etableret et team, der skal opbygge forretningsområdet indenfor erhvervsudlejning. Og ambitionerne for teamet er store. Vi vil servicere kunderne på en måde, hvor data, analyser og skarpe salgskompetencer går hånd i hånd.

Ambitionerne for din rolle i Sadolin & Albæk er store
Du vil indgå i teamet som en ekstra og vigtig ressource med særligt tæt samarbejde med direktøren. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt med dine opgaver og dine projekter. Din tilgang skal afspejle stort engagement og idérigdom i forhold til at løse projekterne med kreativt sind og evne til at belyse opgaverne fra flere vinkler. Der lægges stor vægt på din analytiske tilgang med flair for tal og beregninger.

Skab fremtidens tilgang til udlejning og vær med fra start
Teamet er helt nyt. Derfor vil du, i samspil med dine fem kolleger, have en væsentlig andel i at opbygge gode processer og en stærk kultur. Det betyder, at du sammen med dine nye kolleger indledningsvist har fokus på at støtte og udvikle forretningen hen imod det overordnede fælles mål: At blive Danmarks førende indenfor rådgivning og udlejning af erhvervsejendomme i København.

Dine opgaver vil være blandt andet være:

– Analysearbejde i forbindelse med rådgivningssager eksempelvis markeds- og områdeanalyser, konkurrentanalyser, målgruppeanalyser.
– Kvalificeringen af målgruppeanalyser i samarbejde med marketing
– Analyser af lejernes efterspørgsel, deres bevægelser i markedet samt deres adfærd i forbindelse med leje af erhvervslokaler
– Deltagelse i salgsprocesser
– Fremvisning af ledige lejemål, deltagelse i forhandling af kommercielle vilkår og kontraktudarbejdelse

Sadolin & Albæks forventninger til dig
Vores tilgang til kunderne og markedet er baseret på struktureret data og analyser samt målrettede markedsføringsinitiativer. Vi forventer derfor, at du kommer med den rette uddannelsesmæssige baggrund i bagagen som Master indenfor økonomi og/eller finansiering.

Du behøver ikke nødvendigvis have erfaring eller viden om ejendomsmarkedet, da vi tilbyder individualiseret kompetenceudvikling. Dog er det et plus, hvis du kender markedet eller har erfaring fra studiejob eller lignende.

Derudover forestiller vi os, at du:

• Arbejder struktureret med dine opgaver og projekter
• Er engageret og resultatorienteret
• Har personlig pondus og selvtillid og i ligeså høj grad udviser ydmyghed
• Selvmotiverende og selvstændig
• Taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau
• Har kørekort samt bil eller mulighed for erhvervelse af bil

Kontakt os / Ansøg
Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Finder du jobbet interessant, kan du sende din ansøgning og CV mærket ”11.695 Sales Consultant, Sadolin & Albæk” på mail: mail@brinchpartners.dk snarest muligt.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Sadolin & Albæk
Sadolin & Albæk har eksisteret siden 1967 og er i dag 46 ansatte, 39 medarbejdere i København og 7 i Aarhus. Vi vil kendes i markedet for et højt kompetenceniveau, integritet, kvalificerede og dedikerede medarbejdere samt en seriøs og imødekommende kundeservice – både her i landet og internationalt.
Både nationalt og internationalt benytter vi os af detaljerede analyser, der er baseret på stor erfaring og bredt datagrundlag for at sikre, at vi i samarbejde med vores kunder kan afdække de faktiske behov og ønsker til arealer og placering. Vores mål er at opnå væsentlige besparelser, samtidig med at kvaliteten for medarbejdere og kunder øges. Læs mere om os på www.sadolin-albaek.dk.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed