11.693 Adm. direktør 727

Home-11.693 Adm. direktør 727

Adm. Direktør

727
Ref. 11.693 

727 communication as er et mellemstort reklame- og markedsføringsbureau, der sammen med søstervirksomhederne 727 photo og Klean beskæftiger ca. 45 dygtige medarbejdere. Vi brænder for marketing, teknologi og forretningsudvikling. Vores kunder er blandt andet LEGO, ALDI HOLDING, SOLAR, STARK, SECURITAS, ØKOLOGISK LANDSFORENING, GLOSTER, DECO GROUP, NIC. CHRISTIANSEN GRUPPEN, BENT BRANDT, DK-FOODS m.fl.

Adm. direktør og partner

Som led i en styrkelse af ledelsen i 727 communication as i Skanderborg søges der en ny administrerende direktør med en stærk kommerciel profil. Så hvis du har interesse i strategisk ledelse, udvikling af organisationen samt en tæt kundekontakt, så kunne denne spændende stilling måske være noget for dig.

Du kommer til at referere til 727 communication’s professionelle bestyrelse, og vil få det overordnede ansvar for forretningsudvikling samt for at skabe vækst i bureauets top og bundlinje. Du vil få en tæt relation til de vigtigste kunder, og får ansvaret for opbygning af en ny kundeportefølje.

Du vil indgå i direktionen med bureauets to stiftere, hvor du får det overordnede kommercielle og ledelsesmæssige ansvar. Der vil være mulighed for at drøfte partnerskab, og dermed at indtræde som ejer og partner med tiden.

Baggrund
Du har en solid marketingbaggrund og kender alle de nødvendige værktøjer og processer. Du sidder sikkert i et job i bureauverdenen som direktør eller kontaktdirektør, men du kan også komme fra den ”anden side af skrivebordet” og sidde i en position som marketingdirektør, kommerciel direktør eller tilsvarende.

Det vigtigste er, at du har bevist at du kan forretningsudvikle, udarbejde effektive marketingstrategier og gennemføre dem med overbevisende gode resultater til følge. Du er formentlig ikke “digital native”, men aktiv bruger af sociale medier, og har stor interesse i digital transformation, marketing og nye teknologier.

Som person er du udadvendt og er en god og afholdt leder, der evner at motivere og sammensætte dit vinderhold. Din profil er endvidere kendetegnet ved, at du er nysgerrig, optimistisk, og ambitiøs. Du er god til at udvikle din egen og dine kunders forretning, og så er du strategiske tænkende. Da vi søger en kommende partner, der bliver en vigtig del af vores virksomhed, er det også meget vigtigt, at du er et tillidsfuldt og ordentligt menneske, der stiller høje krav til dig selv og din organisation.

Hvis ovenstående passer på dig, er du måske kandidat til jobbet som ny administrerende direktør for 727.

Der kan findes mere information på www.727.dk

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Brinch & Partners og tale med partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV mærket ”11.693 Adm. direktør 727” snarest via e-mail: mail@brinchpartners.dk.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed