Servicechef

EL:CON
Mrk.11.770 

Servicechef til EL:CON i Holstebro

Selvstændigt ansvar for lokal forretningsenhed i en ambitiøs organisation

Optimering og videreudvikling er i fokus
Med en ambition om, at være en markant lokalt forankret og landsdækkende aktør på det el-tekniske marked, har EL:CON valgt at fokusere på god ledelse med et stærkt ledelsesgrundlag, som understøtter tre trin på vejen dertil. Det er: Ét EL:CON, Lønsom drift og Lønsom vækst.

Med reference til regionsdirektøren får du det selvstændige ledelsesmæssige og økonomiske ansvar for en forretningsenhed bestående af 3 serviceledere, en koordinator ca. 35 montører og teknikere.
Ledergruppen, med dig i spidsen, har ansvaret for at sikre den optimale drift og ressourceallokering samt høj kunde- og medarbejdertilfredshed. Kunderne er primært i segmentet Industri- og Erhverv, hvor opgaverne spænder bredt inden for installation, service, sikring, projekter og specialopgaver i el-teknisk regi.

Som led i virksomhedens strategi og ambition er et af dine naturlige og primære ansvarsområder, at fortsætte forankringen af processer, systemer og arbejdsgange i dine enheder. Derud over har du fokus på at sikre den højest mulige motivation og effektivitet i organisationen samt overholdelse af prokura.

Du får ansvaret for, at I fastholder og udbygger jeres solide markedsposition. Det gør du eksempelvis ved at, besøge eksisterende kunder, arbejde med strategisk og taktisk forretningsudvikling, deltage i relevante arrangementer samt ved at gennemføre både opsøgende og vedligeholdende salgsaktiviteter. Det gør du både alene og i prioriteret samarbejde med Regionsdirektøren.

Du er den synlige og resultatfokuserede leder
Du arbejder godt i en stilling med stor selvstændighedsgrad og har haft succes med organisations- og forretningsudvikling i tilsvarende stilling. Du er nu klar til en ny udfordring i en virksomhed med en ambitiøs strategi for 2020, hvor der er fokus på resultatskabelse gennem god ledelse og udvikling.

Som leder med stor forståelse for forskelligheder kan du skabe den gode stemning og fokusering, der sikrer resultatskabelse gennem synlig retning, synlige mål og forståelse for helheden.

Du har god erfaring med værdiskabende forankring af processer og i organisationen, hvor du prioriterer videndeling med dine serviceledere meget højt som et af værktøjerne til at nå målene.

Med stort overblik skaber du struktur i en hverdag præget af travlhed og høje krav til fleksibilitet. Her går du gerne forrest og med din sikre kommunikation, dit drive, dit gode humør og dine meningers mod får du tingene til at ske.

Du kommer nok fra en lignende stilling og måske med en el-teknisk baggrund. Gerne kombineret med en kommerciel overbygning og vi forventer selvsagt, at du har god økonomi- og forretningsforståelse og er en habil bruger af Officepakken og NAV eller tilsvarende.

Vi tilbyder en attraktiv stilling i en virksomhed og koncern med sund økonomi. I denne stilling får du muligheden for at gøre en stor forskel – og skabe synlige resultater.

Om EL:CON
EL:CON er en solid landsdækkende installatørvirksomhed med over syvhundrede medarbejdere, hovedkontor i Århus og afdelinger i hele landet. Virksomhedens størrelse og landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at vores kunder altid kan trække på tekniske specialister og store ressourcer inden for blandt andet elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, løsninger til vedvarende energi, sikring, indeklima, automation, termografering, forsyningsanlæg, velbelysning og trafiksignaler. EL:CON er ejet af energiselskabet NRGi. Se mere på www.elcon.dk

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejdet med Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen på +45 53646408.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via “Søg Stilling” knappen ovenfor. Alternativt kan du sende din ansøgning og dit cv med angivelse af mrk. “11.770 Servicechef, EL:CON” via e-mail til mail@brinchpartners.dk. Hvis du ansøger via e-mail, accepterer du samtidig samtykkeerklæringen som findes på: http://brinchpartners.dk/gdpr/.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed