Afdelingschef

EL:CON
Mrk.11.768 

Chef til vores Forsyningsafdeling, Århus

Kommerciel leder med lyst til forretningsudvikling indenfor højspændingsområdet

Udvikling og optimering af forretningsområde med strategisk fokus
Vi ønsker at udvide vores aktiviteter på området forsyning og infrastruktur og søger derfor erfaren person med markedsindsigt- og forståelse. Du ved hvad der skal til for at vinde opgaver i markedet og er vant til at arbejde struktureret og målrettet med kunder og udbud.
Med et strategisk fokus på området, fuldt P&L ansvar samt den direkte reference til regionsdirektøren, er du sikret stor involvering i både strategien og eksekveringen.

Om Jobbet
Du vil få en stor berøringsflade intern som eksternt, hvor du tager ejerskab for din opgave og drager nytte af de korte kommandoveje og oftest korte beslutningsprocesser.
Der er tale om kundebearbejdning på flere niveauer for at bygge relationer og netværk som et led i at stå stærkt i forbindelse med opgaver til elforsyningsbranchen og hele den elektriske infrastruktur.

Du får ansvaret for den nuværende og samarbejdsmæssigt velfungerende afdeling, der tæller en meget kompetent teknisk afd. leder og 8 ansvarlige og dygtige medarbejdere.
Det er tanken, at du med din kommercielle samt forretnings- og ledelsesmæssige indsats kan opbygge en større organisation med en bredere kundeportefølje indenfor området.
Som led i virksomhedens strategi og ambition er et af dine naturlige og primære ansvarsområder også at fortsætte forankringen af processer, systemer og arbejdsgange i din afdeling.
Afdelingen holder til på virksomhedens hovedkontor i Århus, men der kan alternativt være mulighed for andet ansættelsessted.

Om dig
Din baggrund for denne stilling kan være flere år med salg af produkter eller services til transmissions- og distributionsselskaber. Eller måske du kommer som driftschef eller lignende fra et af disse.

Du arbejder godt i en stilling med stor selvstændighedsgrad og har formodentlig et veletableret netværk, kva din evne til skabe relationer gennem tillid og indsigt. Din arbejdsfacon er struktureret og du er vedholdende i din indsats for at sikre, vi når de aftalte mål. Du baserer dine vurderinger og beslutninger på fakta og ved hvordan man skaber tryghed og buy-in hos kunderne.
I skrift og tale er du velformuleret og andre beskriver dig sikkert som behagelig men målrettet. Du besidder et godt humør og evnen til at motivere andre, så I sammen kan skabe udvikle og vinde nye forretningsmuligheder.

Du har gode menneskelige kompetencer, som du drager nytte af i dit samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Du er motiveret for et selvstændigt ejerskab for områdets strategi og nye muligheder i en ambitiøs virksomhed med stærk social sammenhængskraft og ordnede forhold.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv stilling i en virksomhed og koncern med sund økonomi og hvor både faglig og personlig udvikling vægtes højt. I denne stilling får du muligheden for at gøre en stor forskel – og skabe synlige resultater.

Om EL:CON
EL:CON er en solid landsdækkende installatørvirksomhed med over syvhundrede medarbejdere, hovedkontor i Århus og afdelinger i hele landet. Virksomhedens størrelse og landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at vores kunder altid kan trække på tekniske specialister og store ressourcer inden for blandt andet elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, løsninger til vedvarende energi, sikring, indeklima, automation, termografering, forsyningsanlæg, velbelysning og trafiksignaler. EL:CON er ejet af energiselskabet NRGi. Se mere på www.elcon.dk

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejdet med Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen på +45 53646408.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via “Søg Stilling” knappen ovenfor. Alternativt kan du sende din ansøgning og dit cv med angivelse af mrk. “11.768 – Afdelingschef EL:CON” via e-mail til mail@brinchpartners.dk. Hvis du ansøger via e-mail, accepterer du samtidig samtykkeerklæringen som findes på: http://brinchpartners.dk/gdpr/.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed