Produktionsingeniør

Strandmøllen
Mrk.11.764 

Strandmøllen A/S er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed med næsten 100 års erfaring med at fremstille og handle med gasser til brug inden for industri, håndværk og sundhedsområdet. Trods mange år på markedet, er det en virksomhed i fortsat vækst og kontinuerlig udvikling. I dag er Strandmøllen Danmarks 4. største leverandør af gasser. Strandmøllen A/S har ca. 130 medarbejdere og er kendetegnet ved et holistisk menneskesyn og et højt fokus på sikkerhed på arbejdspladsen, kombineret ved en stolthed omkring produktionen af kvalitetsprodukter. Produktionen er i Ejby på Fyn, Holbæk og i Ljungby i Sverige. Til afdelingen i Ejby på Fyn søges nu en:

Produktionsingeniør, gerne nyuddannet

Ledelse af mindre team – Optimering – Udvikling – En af fremtidens ledere i organisationen.

Optimerings- og udviklingsbaserede opgaver – med kunden i fokus
Med reference til Produktions- og Logistikdirektøren bliver du i denne nyoprettede rolle ansvarlig for at lede og udvikle et mindre team af engagerede medarbejdere i virksomhedens produktion på fabrikken i Ejby på Fyn. Du gennemfører analyser og inddrager dit team med henblik på at understøtte den fortsatte udvikling, af den del af produktionen som du har ansvaret for. Din opgave bliver gennem analyse og hands-on erfaring, med udgangspunkt i LEAN principperne, at komme med anbefalinger til, hvordan produktionen udvikles/optimeres og du står for den efterfølgende implementering. Stillingen indebærer et meget tæt samarbejde med de øvrige dele af produktionen, og det forventes, at du har den teoretiske baggrund til at kunne analysere data/processer, se optimeringsmulighederne og har personligheden til at implementere dem, med kunden i fokus.

Produktions- eller procesingeniør eller tilsvarende som vil udleve sit talent
Du har en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau eksempelvis inden for produktions- eller procesoptimering, gerne kombineret med relevant studieerfaring eller et par års erfaring fra en lignende funktion i en produktionsvirksomhed. Kendskab til Excel samt Axapta eller tilsvarende system er en klar fordel, da disse er omdrejningspunktet for styring i produktionen. Som person er du analytisk, struktureret, selvkørende og god til at arbejde sammen med andre, uanset deres placering i organisationen. Du finder det naturligt at analysere data og processer og finder muligheder for optimering, alt sammen med fokus på kundernes behov. Du forstår at indsamle viden igennem en løsningsorienteret og imødekommende tilgang i din dialog med andre dele af organisationen. Derudover er du proaktiv, ansvarsfuld, en dygtig kommunikator og du trives med også at være hands-on blandt medarbejderne i dit team.

Nyoprettet stilling – Gode karriere muligheder – Stærke værdier og fokus på udvikling
Som produktionsingeniør tilbydes du en ansvarsfuld stilling og nyoprettet rolle i en interessant virksomhed, hvor du har den daglige ledelse, kombineret med mange udfordrende opgaver og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende udvikling, hvor man har ekspanderet i Sverige, og hvor man har stort fokus på trivsel, arbejdsmiljøsikkerhed og optimering gennem brugen af moderne værktøjer som LEAN etc. Du vil blive en vigtig del af den løbende optimering såvel som den langsigtede planlægning, og du vil skulle arbejde tæt sammen med ledelsesgruppen i Ejby. På længere sigt er stillingen tænkt som en inkubator for talent i organisationen, og vil åbne op for gode karrieremuligheder.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 7020 2328. Du kan også læse mere om Strandmøllen på www.strandmollen.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via “Søg Stilling” knappen ovenfor. Alternativt kan du sende din ansøgning og dit cv med angivelse af mrk. “11.764 -Produktionsingeniør” via e-mail til mail@brinchpartners.dk. Hvis du ansøger via e-mail, accepterer du samtidig samtykkeerklæringen som findes på: http://brinchpartners.dk/gdpr/.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed