Sales Manager

Intertek
Mrk. 11.751 

Sales Manager, Certificeringsydelser til Fødevareindustrien
– Salget der gør en positiv forskel for både virksomheder og forbrugere

Intertek oplever globalt, såvel som i Danmark en øget efterspørgsel efter kvalificeret hjælp til certificering, auditering og uddannelse.

På globalt plan er vi 42.000 kollegaer, der hjælper kunderne til høj kvalitet og sikkerhed i valget og brugen af deres certificeringsløsninger.

Der er et strategisk fokus på at øge kundeporteføljen i Norden indenfor fødevareindustrien og for at støtte og udvikle dette område, søger vi til nyoprettet stilling en Sales Manager med lyst og vilje til salg og administration af vore services.

Du kan læse mere om Intertek DIC A/S her: www.Intertek.dk
Vil du vide lidt mere Food Divisionens ydelser globalt, så kig her: http://www.intertek.com/food/

Jobbet
Som Sales Manager vil du få ansvaret for salg og relationsudbygning til kunder relateret til fødevareindustrien, hvor du både strategisk, taktisk og operationelt tager del i opgaverne rundt om salget. Du refererer derfor naturligt til den danske direktør.

Du vil naturligt indgå i det samlede salgsteam for Norden, men får også en sparringspartner i Danmark i form af en nuværende Sales Manager med ansvar for andre kunder.
Der ligger allerede en portefølje af eksisterende kunder, som du vil få overdraget. Det bliver så din opgave at sikre fortsat fastholdelse og udbygning af kundeporteføljen og de der til hørende certificeringsydelser.

Dine opgaver vil primært bestå i opsøgende og vedligeholdende rådgivningssalg (med støtte fra dine specialistkollegaer), tilbuds- og kontraktudarbejdelse/- gennemgang, mødebooking og planlægning af audits samt optimering og forbedring af indsatsen overfor både nye som eksisterende kunder.

Afhængigt af din bopæl, kan du primært arbejde ud fra kontoret i Kolding med udsigt over havnen og kort afstand til banegården … eller fra dit hjemmekontor.

Organisationen i Danmark tæller pt. 16 fastansatte kollegaer og ca. 20 faste freelancere som med stor faglighed servicerer et bredt udsnit af brancher og virksomheder.

Set over året vil du bruge mest tid på at sælge og servicere ud fra kontoret / hjemmearbejdspladsen. Du skal dog forvente ca. 10-15 rejsedage om året til Sverige/Norge samt dage, hvor du besøger nye såvel som eksisterende kunder i Danmark. Der vil naturligvis også være mulighed for deltagelse i relevante netværk og på fødevaremesser.

Kulturen lokalt er præget af være en ”lille” virksomhed, hvor det er vigtigt med et godt socialt og professionelt arbejdsklima. Der er for nylig ansat en ny direktør for Danmark og organisationen er inde i en positiv udvikling, med stor mulighed for medindflydelse.

Dig
Du er en udadvendt og struktureret person, som synes det opsøgende og rådgivende salg er spændende og motiverende. Telefonen er dit naturlige arbejdsredskab.

Du er målrettet og vedholdende i dit arbejde og har det fint med også at varetage nogle af de mere administrative opgaver omkring salget. Samtidig er du samarbejdsorienteret og ser mulighederne i at være en del af den nordiske organisation, hvor du både kan bidrage og lære.

Vi ønsker os, at du har nogle års erfaring med kvalitetsarbejdet i eller for virksomheder omfattet af fødevareindustriens standarder og således også har forståelse for en virksomheds samlede værdikæde. Du er spørgelysten og vil gerne forstå detaljen, så du, uden at miste overblikket, kan sikre at kunderne vejledes og hjælpes bedst muligt.

Som kollega har du humor, men er samtidig fokuseret på at levere et højt niveau af kvalitet og professionalisme. Vores omgangstone er god og vi hjælper hinanden til samlet succes. Nøgleordene er tillid, samarbejde og videndeling, så vi kan sikre vore kunder og ejere størst mulig værdi.

Sprogligt behersker du både dansk og engelsk på højt niveau. Kan du også kommunikere på Skandinavisk, vil det være en fordel.

Intertek, med kontor i Kolding, tilbyder dig en attraktiv stilling og gagepakke i en koncern med sund økonomi og mange udviklingsmuligheder, hvor du kan skabe synlige resultater og bidrage til vores alle sammens fødevaresikkerhed.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål omkring stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Partner Kurt Larsen på +45 5364 6408

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV med reference ”11.751– Sales Manager_Intertek” snarest via e-mail: mail@brinchpartners.dk

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed