Sales Manager

Anonym

Ref. 11.746 

Sales Manager

Teamorienteret og tillidsvækkende sælger søges til opsøgende salg
Er du dygtig til at åbne døren via telefonen? Formår du at arbejde systematisk og struktureret i din tilgang til afdækning af relevante leads i markedet? Er du vant til at arbejde digitalt og dataorienteret? Kunne du tænke dig at være med til at skabe synlige resultater ved at gøre virksomheden til dén rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomhed med størst indsigt i hvilke kontor- lejere, der er i markedet? Hvis ja, så er du den Sales Manager vi søger.

Bliv en del af Danmarks førende spiller indenfor rådgivning og udlejning af erhvervsejendomme
Vi har eksisteret i mere end 50 år, og er kendt for kvalitet, integritet og ekstrem høj faglighed. Vi vil være Danmarks førende inden for både lejerrådgivning og udlejning af erhvervsejendomme i København. Vores virksomhed servicerer både lejerne i deres ejendomsstrategiske overvejelser og udlejerne i at få udlejet deres ejendomme hurtigst muligt.

Selvstændig, systematisk og struktureret tilgang til salg
Du vil indgå i udlejningsteamet som en nøgleperson i forhold til at opsøge og skabe kontakt til potentielle lejere indenfor kontorsegmentet. Din markedsafdækning føder dog også leads til vores afdeling for lejerrådgivning. Dette sker ved en løbende og målrettet identifikation af målgrupper, hvor du ved hjælp af solid data kan kvalificere prioriteringen af kontakterne.

Det forventes, at du har fokus på resultatskabelse og arbejder selvstændigt og systematisk med både planlægning, gennemførelse og opfølgning på dine telefonaktiviteter. Vi arbejder som et team hen imod et fælles mål og med stor transparens. Vi deler markedsviden frit, da viden er vejen til succes i alle vores processer. Vi holder styr på vores markedsviden og vores leadgenerering ved at arbejde digitalt. Vi forventer derfor en disciplineret tilgang til registrering af data og, at vores nye kollega tager en aktiv rolle i valget og brugen af vores CRM-system.

Dine opgaver vil være blandt andet være:

  • Grundig forberedelse af salgsaktiviteten i form af målgruppeudsøgning, sortering af lister m.v.
  • Telefonisk at afdække vores målgruppe af lejere i markedet med henblik på at skabe leads til ledige lejemål eller til vores rådgivningsteam – herunder at booke møder
  • Digital registrering og vedligeholdelse af information om lejerne i vores marked bl.a. gennem opfølgning.
  • Dataudtræk fra systemet med henblik på at skabe overblik og statistik på lejermarkedet.
  • I relevant omfang at deltage i bookede møder, fremvisninger m.v.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring indenfor BtB telefonsalg med en overbevisende track-record. Du har en professionel tilgang til kunderne, så du leverer leads med kvalitet. Vi forventer, at du er selvkørende og optaget af at dine indsatser er et bidrag mod et fælles mål.

Vi forventer, at du har en digital tilgang til dit arbejde og har interesse for at anvende og udbygge systemer, der kan være med til at kvalificere og prioriterer dine indsatserne mod endnu højere hit-rate.

Kontakt os / Ansøg
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via “Søg Stilling” knappen ovenfor. Alternativt kan du sende din ansøgning og dit cv med angivelse af mrk. “11.746 – Sales Manager” via e-mail til mail@brinchpartners.dk. Hvis du ansøger via e-mail, accepterer du samtidig samtykkeerklæringen som findes på: http://brinchpartners.dk/gdpr/.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Vi løser en række af vores rekrutteringsopgaver uden brug af annoncering. Som et væsentligt supplement til vores stærke netværk og metoder bruger vi aktivt Linkedin samt vores egen emnebank. Hvis du har spidskompetencer indenfor bl.a. ledelse, salg, økonomi eller IT er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog eller direkte lade dig registrere i vores emnebank i formularen her på siden.

Navn

Privat Email

Vedhæft CV:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!

Seneste jobs

Marketingchef, Kendt dansk virksomhed


Inbound Manager, Verdens førende leverandør af ovenlys


Business Development Manager, Familieejet Fond


Management Konsulent, konsulenthus


Innovativ Ingeniør, Dansk konsulenthus


Business Development Manager, Dansk Familieejet Fond


Country Sales Manager, Ansvar for direkte- og kanalsalg


Sales Executive, direkte salg


Online Analyst, International produktionsvirksomhed